Nejprodávanější Kniha - říjen 2022
hudba

Českej rap
(2x)
Kniha s názvem Českej rap přináší čtenářům kompletní zmapování historie a současnosti populárního hudebního žánru, formou rozhovorů se zástupci scény, doplněnými o tematické kapitoly a desítky unikátních fotografií.
hudba

Českej rap

1 307 Kč
Gott - 11%
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
hudba
Ukázky

Gott

449 Kč
399 Kč
Jethro Tull - Kompletní příběh - 11%
Kompletní příběh legendární skupiny s nezaměnitelným zvukem z archivu magazínu Classic Rock
hudba

Jethro Tull - Kompletní příběh

179 Kč
159 Kč
Doznání rockera - 11%
(1x)
Rob Halford, legendární frontman Judas Priest, jedné z nejúspěšnějších heavymetalových kapel všech dob. Doznání rockera je také příběhem o tom, jak se během pěti desetiletí změnil hudební průmysl.
hudba

Doznání rockera

449 Kč
399 Kč
Myšlenky moderních skladatelů - 11%
(2x)
Cílem této antologie je předložit čtenáři reprezentativní průřez teoretickým myšlením některých klíčových skladatelů druhé poloviny dvacátého století.
hudba

Myšlenky moderních skladatelů

267 Kč
238 Kč
Muzikál - 11%
Obsáhlá výpravná kniha s bohatým obrazovým doprovodem představuje muzikály, které se od dvacátých let dvacátého století zapsaly do dějin světového divadla a filmu.
hudba

Muzikál

899 Kč
799 Kč
Genesis – Kompletní příběh - 11%

Kompletní příběh skupiny, která změnila progresivní rock Dvojí kariéra skupiny Genesis představuje v hudebním světě naprosto ojedinělý úkaz. Počátkem sedmdesátých let se kapela přiřadila k oceňovaným průkopníkům progresivního rocku.

hudba

Genesis – Kompletní příběh

179 Kč
159 Kč
ABBA – Kompletní příběh - 11%
Nabitých 148 stran o skupině, jejíž zvuk změnil popmusic! Příběh největší popové kapely v bohaté výpravě, s unikátními archivními fotografiemi, z překladové anglické edice u příležitosti turné Voyage.
hudba

ABBA – Kompletní příběh

179 Kč
159 Kč
Beethoven - 37%
Lze ještě říct něco nového o skladateli, který se řadí po bok velikánů, jako jsou Shakespeare a Dante? Beethovenových životopisů je celá řada, ale odvážná kniha muzikoložky Laury Tunbridge je jiná ...
hudba

Beethoven

318 Kč
199 Kč
Skladatelník - 11%
Spisovatelka Anna Novotná a ilustrátor Jiří Votruba vytvořili pomyslné dotazníky 55 nejslavnějších hudebních skladatelů a vznikl tak netradiční Skladatelník, kniha slovníkového typu pro dětského čtenáře přibližně od osmi let.
hudba

Skladatelník

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>