Nejprodávanější tituly - říjen 2022
Předškolní výuka

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
Předškolní výuka

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
Předškolní výuka

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Léto a podzim - 11%
(1x)
Kniha Léto a podzim je součástí řady knih o lidových tradicích v naší zemi. Vysvětluje pozadí jednotlivých svátků, jejich časové zařazení, popis tohoto období, pověry, legendy, pranostiky, lidové zvyky, tradice a jejich původ.
Předškolní výuka

Léto a podzim

158 Kč
140 Kč
100 her pro čtyřleté - 11%
Kniha je plná krátkých her především pro čtyřleté děti, které se mohou těšit na řešení sudoku, kreslení, přiřazování, počítání a mnoho dalšího. Užiješ si hodiny zábavy a spoustu se toho naučíš! Dokážeš splnit výzvu a najdeš řešení všech 100 her?
Předškolní výuka

100 her pro čtyřleté

179 Kč
159 Kč
100 her pro šestileté - 11%
Kniha je plná krátkých her především pro šestileté děti, které se mohou těšit na řešení problémů, hádanky, počítání, sudoku a mnoho dalšího. Užiješ si hodiny zábavy a spoustu se toho naučíš! Dokážeš splnit výzvu a najdeš řešení všech 100 her?
Předškolní výuka

100 her pro šestileté

179 Kč
159 Kč
Filip a Matěj ve školce
Filip a Matěj jsou dvojčata.
Předškolní výuka

Filip a Matěj ve školce

134 Kč
Jak to chodí ve škole - 11%
Končí Vaše dítě mateřskou školu a nastupuje do 1. třídy nebo do přípravné třídy? Hledáte vhodnou pomůcku, která by dítěti pomohla se v novém prostředí školy zorientovat a umožnila mu, aby přechod zvládlo hladce? Pak jsou tyto listy určeny právě Vám.
Předškolní výuka
Ukázky

Jak to chodí ve škole

176 Kč
156 Kč
Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání - 11%
Publikace Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání je metodickou příručkou, která se věnuje rozvíjení poznávacích (kognitivních) procesů a řeči u dětí předškolního věku.
Předškolní výuka

Kognitivní činnosti v předškolním vzdělávání

431 Kč
383 Kč
Logopedické vymalovánky - 11%
Logopedické vymalovánky jsou určeny především předškolákům a školákům, mohou je využívat rodiče i učitelé v mateřských a základních školách a speciální pedagogové.
Předškolní výuka
Ukázky

Logopedické vymalovánky

179 Kč
159 Kč
Mezi námi předškoláky pro děti od 3 do 5 - 11%
Publikace je určena dětem k prověření jejich znalostí, schopností a dovedností před nástupem do školy, nejvhodnější je pro věk 3 až 5 roků dítěte.
Předškolní výuka
Ukázky

Mezi námi předškoláky pro děti od 3 do 5

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>