Nejprodávanější tituly - říjen 2022
Předškolní výuka

Montessori motanice 1 - Lidské tělo - 11%
S touto motanicí si Vaše dítě rozšíří znalosti o lidském těle. Jako každá motanice navíc i tato pomáhá dětem rozvíjet logické myšlení, zdokonalovat jejich jemnou motoriku a smysl pro detail. Tato motanice obsahuje 15 hracích karet.
Předškolní výuka

Montessori motanice 1 - Lidské tělo

179 Kč
159 Kč
Montessori motanice 2 - Oblečení a počasí - 11%
Díky této motanici se Vaše dítě dozví vše o počasí a oblečení. Jako každá motanice navíc i tato pomáhá dětem rozvíjet logické myšlení, zdokonalovat jejich jemnou motoriku a smysl pro detail. Tato motanice obsahuje 15 hracích karet.
Předškolní výuka

Montessori motanice 2 - Oblečení a počasí

179 Kč
159 Kč
Od zápisu do lavice - 9. díl - Sociální učení – Můj svět - 11%
Máte doma budoucího prvňáčka? Pak je tato publikace určena právě vám!
Předškolní výuka
Ukázky

Od zápisu do lavice - 9. díl - Sociální učení – Můj svět

162 Kč
144 Kč
Orientace v prostoru a čase pro děti od 4 do 6 let - 11%
Pracovní sešit je určen dětem ve věku 4 až 6 roků k rozvoji časové orientace a prevenci potíží ve čtení, psaní, matematice a obtíží v získávání studijních dovedností plynoucích z nedostatečně rozvinuté časové orientace, vnímání posloupnosti a následnosti dějů, organizace činností.
Předškolní výuka

Orientace v prostoru a čase pro děti od 4 do 6 let

179 Kč
159 Kč
Čertíkova písanka pro předškoláky - 11%
Čertíkova písanka je určena všem předškolákům. Děti hravou formou získávají základy psaní, jednotlivé úkoly procvičují jemnou motoriku dítěte a upevňují jeho dovednosti potřebné při vstupu do 1. třídy základní školy.
Předškolní výuka

Čertíkova písanka pro předškoláky

125 Kč
111 Kč
Dítě-cizinec v mateřské škole - 60%
Metodika s pracovními listy českého jazyka pro dítě s odlišným mateřským jazykem je určena pro učitele MŠ, i rodiče žáků, cizinců nebo české školy v zahraničí. Obsahuje řadu pracovních listů, které předškoláky naučí první slova a věty.
Předškolní výuka

Dítě-cizinec v mateřské škole

359 Kč
143 Kč
Dopravní výchova - 11%
Publikace Dopravní výchova vysvětluje ohleduplné a hlavně bezpečné chování v silničním provozu. Hravou formou představuje dětem dopravní značky či různé dopravní prostředky a ukazuje, jak se správně chovat při přecházení silnice či na křižovatce.
Předškolní výuka

Dopravní výchova

125 Kč
111 Kč
Moje první příprava do školy - 11%
V této knize naleznete mnoho úkolů a cvičení, které jsou zaměřené na děti předškolního věku. Odklápěcí okénka a výsuvné části procvičí i jemnou motoriku.
Předškolní výuka

Moje první příprava do školy

233 Kč
207 Kč
Můj pracovní sešit - Úžasné spojování - 11%
Společně se sešitem Spojování je tento sešit úvodním pracovním sešit série Kumon pro děti od 2 do 4 let, je určen dětem, které poprvé berou do ruky tužku a neumějí ještě kreslit čáry, protože nemají pevně zafixováno správné držení tužky.
Předškolní výuka

Můj pracovní sešit - Úžasné spojování

161 Kč
143 Kč
Od zápisu do lavice - 1. díl - 11%
Máte doma budúceho prváčika? Potom je táto publikácia určená práve vám! Venujte svojmu dieťaťu pätnásť minút denne na rozvoj zručností, ktoré sú nevyhnutné na úspešné osvojenie čítania, písania a počítania.
Předškolní výuka

Od zápisu do lavice - 1. díl

135 Kč
120 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>