Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
historické osobnosti

Život s Otou - 20%
Dita Krausová (nar. 1929), jejíž válečné zážitky inspirovaly španělského autora Antonia Iturbeho k bestselleru Osvětimská knihovnice a která své osudy shrnula v autobiografii Odložený život (2018), nyní přibližuje životní pouť svého manžela.
historické osobnosti
Ukázky

Život s Otou

249 Kč
199 Kč
Babišovo Palermo II - 20%
Projekt Babišovo Palermo (první díl vyšel v červnu 2021) mapuje politický život Andreje Babiše v letech 2014 až 2021. Přináší souhrn skutečných důvodů jeho vstupu do politiky a detaily fungování strany ANO.
historické osobnosti
Ukázky

Babišovo Palermo II

249 Kč
199 Kč
Bílá smrt - 20%

Strhující popis nemilosrdných bojů proti drtivé sovětské přesile Životní příběh legendárního finského odstřelovače Sima Häyhäho (1905–2002), nenápadného, drobného chlapíka, který za Zimní války se Sovětským svazem výrazně zasáhl do těžkých bojů o řeku Kollaa.

historické osobnosti
Ukázky

Bílá smrt

199 Kč
159 Kč
Jdi! - 20%
Třetí díl pamětí Otakara Husáka začíná jeho záměry do budoucna. Po skončení bojů o Slovensko se oženil, chtěl opustit armádu a věnovat se podnikání. Prezident Masaryk s ním ale měl jiné plány! Husák tak pokračoval ve službě, byl povýšen na generála.
historické osobnosti
Ukázky

Jdi!

249 Kč
199 Kč
M+ B+ M - 20%
(4x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....
historické osobnosti
Ukázky

M+ B+ M

248 Kč
198 Kč
Můj život a Adolf Loos - 20%
Ve svých velmi osobních vzpomínkách vykresluje Elsie Altmann-Loos s jemnými nuancemi obraz Adolfa Loose, jak ho poznala v soukromí, ale i obraz celé epochy… Vídeň, Paříž a Côte d’Azur jsou zastávky na jejich společné cestě.....
historické osobnosti
Ukázky

Můj život a Adolf Loos

249 Kč
199 Kč
Mussolini - 20%
(1x)
Britský historik Christopher Hibbert vykresluje rozporuplnou osobnost italského fašistického vůdce Benita Mussoliniho s mimořádnou pečlivostí, zároveň čtivě a poučeně, jak je ostatně jeho zvykem.
historické osobnosti
Ukázky

Mussolini

248 Kč
198 Kč
Prezidenti - 20%
Jak prožívali svoji moc, ale i odpovědnost vůči občanům českoslovenští a čeští prezidenti? V čele naší republiky stálo za dobu její poměrně krátké existence jedenáct mužů, jejichž různorodé charaktery i schopnosti reflektují dějinné zvraty, kterým byl stát během své bouřlivé – nyní již staleté – historie vystaven.
historické osobnosti
Ukázky

Prezidenti

189 Kč
151 Kč
Sága o životě a smrti Jana Bati a jeho bratra Tomáše - 20%
Náš přední autor literatury faktu Miroslav Ivanov poutavě zpracoval osudy Jana A. Bati a jeho bratra Tomáše. Při psaní využil nových a do té doby neznámých dokumentů z osobního archivu Jana Bati, a mohl tak napsat o jeho pracovním nasazení, boji za lidskou spravedlnost, porážce a smutném konci…
historické osobnosti
Ukázky

Sága o životě a smrti Jana Bati a jeho bratra Tomáše

349 Kč
279 Kč
Hovory v Lánech 1 - 20%
První díl knižní edice legendárního rozhlasového pořadu Hovory v Lánech.
historické osobnosti
Ukázky

Hovory v Lánech 1

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>