Nejprodávanější tituly - říjen 2022
počítače

Excel 2019
Používáte Excel a zajímá vás, co přinesla verze 2019? To se dozvíte v této knize, která srozumitelně vysvětluje, jak jednotlivé funkce a nástroje používat, abyste je propojili do funkčního celku.
počítače

Excel 2019

314 Kč
Numbers hezky česky
Numbers hezky česky je kompletní český průvodce aplikací Apple Numbers. Kniha přehledně uvádí nejen detailní postupy pro zvládnutí veškerých funkčností Numbers, ale také specifické rady, tipy a příklady.
počítače
Ukázky

Numbers hezky česky

293 Kč
Webcopywriting pro samouky
Nemáte vystudovaný marketing a nikdy jste nepracovali v internetové agentuře? To ještě neznamená, že byste tvorbu webových textů nemohli vzít do vlastních rukou! Webcopywriting pro samouky je kniha napsaná tak, aby jí rozuměla každá internetová lama.
počítače

Webcopywriting pro samouky

296 Kč
Excel 2013
Kniha vás seznámí s novým prostředím Excelu a provede vás od nejjednodušších úprav pracovního prostředí (listu, dokumentu, buňky) přes zadávání vzorců do buněk až po vytváření jednoduchých tabulek, jejich formátování a úpravy.
počítače
Ukázky

Excel 2013

135 Kč
Visual Studio .NET
Kniha je určena programátorům, kteří programují v nějakém jiném programovém prostředku a rádi by přešli na programování ve Visual Studiu .NET především pomocí VB.NET.
počítače
Ukázky

Visual Studio .NET

209 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 25 položek
<< < 1 2 3