Nejprodávanější tituly - říjen 2022
hudba

Just Kids / Jsou to jen děti - 20%
Vzpomínky Patti Smith začínají v době, kdy zdaleka nebyli slavnými osobnostmi, ale „jenom dětmi“, pro které však umění bylo vším.
hudba
Ukázky

Just Kids / Jsou to jen děti

249 Kč
199 Kč
(Ne)pošli to dál - 20%
Radek Banga alias Gipsy působí na české hiphopové scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě. Kudy vedla jeho trnitá cesta ze zatuchlého žižkovského bytu až na proslulý festival v Glastonbury?
hudba
Ukázky

(Ne)pošli to dál

249 Kč
199 Kč
Má cesta za štěstím
(1x)
Karel Gott - Má cesta za štěstím Anotace Unikátní autobiografie největší legendy české a československé hudební scény všech dob.
hudba

Má cesta za štěstím

859 Kč
Mozartovy slzy - 20%
Wolfgang Amadeus Mozart – geniální hudebník, který nás neudivuje jen svou tvorbou, ale také svým nezřízeným životem. Čtivou formou tato kniha mapuje Mozartův život rok po roku od narození do jeho smrti.
hudba
Ukázky

Mozartovy slzy

129 Kč
103 Kč
Plamen - 11%
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
hudba
Ukázky

Plamen

313 Kč
278 Kč
Roztrhej to a začni znovu - 11%
(2x)
Kniha zkoumá divokou dobrodružnou hudbu vytvořenou po punku. Renomovaný hudební novinář Simon Reynolds oslavuje futuristického ducha Joy Division, Gang of Four, Talking Heads či Devo a dalších kapel.
hudba

Roztrhej to a začni znovu

629 Kč
559 Kč
Takový byl Karel Gott - Rok poté - 11%
Nyní držíte v ruce rozšířené, doplněné a sebrané vydání všech rozhovorů, tak jak ještě nebyly zveřejněny.
hudba

Takový byl Karel Gott - Rok poté

341 Kč
303 Kč
Angus Young a AC/DC - 11%

ANGUS YOUNG, spoluzakladatel a poslední původní člen průkopnické hardrockové skupiny AC/DC už přes čtyřicet let elektrizuje davy šťavnatými kytarovými riffy a nekompromisní přímočarou energií.

hudba

Angus Young a AC/DC

322 Kč
286 Kč
Bohemian Jazz Guitars Tribute: Neznámý příběh československých jazzových kytar - 11%
Publikace přibližuje historický kontext výroby jazzových kytar na západě Čech, představuje životní osudy nejvýznamnějších výrobců a prezentuje průřez jejich produkcí z let 1932-1965.
hudba

Bohemian Jazz Guitars Tribute: Neznámý příběh československých jazzových kytar

1 494 Kč
1 328 Kč
Příbytky hudby
Více než dva roky byli Bodo Plachta a Achim Bednorz na cestách za působišti slavných skladatelů po celé Evropě. Vcházíme do domů a bytů, které otvírají dveře do světa hudby.
hudba
Ukázky

Příbytky hudby

503 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>