Nejprodávanější tituly - říjen 2022
hudba

Vztek je energie
(1x)

Vztek je energie – otevřená, vtipná a svérázná autobiografie Johna Lydona, který pod přezdívkou Johnny Rotten změnil tvář popkultury nejprve jako frontman Sex Pistols, později jako zpěvák PiL.

hudba

Vztek je energie

539 Kč
Bob Dylan mezi obrazy

Původní česká publikace mapuje dráhu jednoho z nejvýznamnějších umělců všech dob především z problematiky obrazu a jeho významovosti.

hudba

Bob Dylan mezi obrazy

62 Kč
Fenomén Zappa
Kniha Fenomén Zappa si klade za cíl prozkoumat a z různých perspektiv analyzovat specifický kulturní fenomén, který vznikl v Československu kolem osobnosti a tvorby amerického hudebníka Franka Zappy.
hudba

Fenomén Zappa

224 Kč
Free Jazz Trio
(1x)
Kniha odkrývá charakter českého jazzu před rokem 1989 prostřednictvím unikátního zástupce domácí scény - souboru Free Jazz Trio.
hudba

Free Jazz Trio

252 Kč
Hudba je zázrak
Kniha je poutavým průvodcem pro laiky i zajímavým čtením pro ty, kteří se hudbou zabývají profesionálně. Zdenek Merta je zkušený muzikant – prožil na jevištích koncertních sálů, v divadlech a nahrávacích studiích více než pětačtyřicet let.
hudba

Hudba je zázrak

179 Kč
Džezáky
Džezáky, ako podujatiu familiárne hovoria návštevníci, nie sú len tri večery hudby ročne, ale aj neodmysliteľná súčasť života najmä Bratislavčanov. V čase totality tvorili ostrovček, kde sa aj v dusnej atmosfére tých čias dalo relatívne dýchať.
hudba

Džezáky

719 Kč
Od operety k muzikálu
(1x)
Jak se vvyvíjela poválečná podoba českého zábavněhudebního divadla? Všechno začíná v okamžiku, kdy výnosy ministra Zdeňka Nejedlého zbavily toto divadlo jednoho z jeho základních atributů – soukromopodnikatelského systému provozování.
hudba

Od operety k muzikálu

216 Kč
Pražské hudební světy
Pražské hudební světy jsou první knihou, která se věnuje hudbě v Praze z jiné než hudebně historické perspektivy: K hudebním událostem dnešní Prahy přistupuje z pozice etnomuzikologie, někdy nazývané také hudební antropologie.
hudba

Pražské hudební světy

293 Kč
Dávám, tak ber
Knižní profil folkrockové skupiny Marsyas hudebního publicisty Vojtěcha Lindaura vznikl jako pestrá koláž faktografických údajů a osobních vzpomínek autora na setkávání s touto skupinou i jejími jednotlivými protagonisty.
hudba
Ukázky

Dávám, tak ber

190 Kč
Můj hlas je dar
Joan Baezová, zpěvačka, světově proslulá autorka více než tří desítek alb a politická aktivistka, je i půl století po svém ohromujícím debutu na festivalu v Newportu stále aktivní a uznávanou osobností světové hudby.
hudba

Můj hlas je dar

298 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 59 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>