Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2022
filosofie a náboženství

Svět dharmy 2/2022 - 11%
Buddhismus je třetí největší světové náboženství a buddhistická komunita v Čechách a na Slovensku – stejně jako ve všech západních zemích – stále roste. Časopis Svět Dharmy nabízí přehled o tom, co se děje v buddhistickém životě u nás i ve světě.
filosofie a náboženství

Svět dharmy 2/2022

135 Kč
120 Kč
Via crucis - 11%
(1x)
Ježíš nás nezve na svou cestu kříže proto, abychom ho oplakávali, nýbrž abychom změnili své smýšlení a jednání. Chce nám odejmout srdce kamenná a dát nám srdce z masa, srdce skutečně lidská, schopná odvahy k lásce.
filosofie a náboženství

Via crucis

80 Kč
71 Kč
Wakan Tanka - Hodiny náboženství pro věčné začátečníky - 11%
(1x)
Jestli budeme mít otevřené supermarkety, a nebudeme mít otevřené kostely, nač ještě žít? Budu v této knize často používat jméno Wakan Tanka. Moc se omlouvám všem ortodoxním katolíkům, klidně si pokaždé dosaďte to naše staré dobré „Bůh“.
filosofie a náboženství

Wakan Tanka - Hodiny náboženství pro věčné začátečníky

268 Kč
238 Kč
Zrod myšlení - 11%
Pierre Teilhard de Chardin byl francouzský jezuita, přírodovědec a filozof, který ve svém díle vytvořil teorii evoluce založenou na křesťanském myšlení. Jeho válečné dopisy mohou být čteny jako vhodný úvod do jeho díla.
filosofie a náboženství

Zrod myšlení

288 Kč
256 Kč
Zvídavá bdělost - 11%
Příručka vipassany čili meditace vhledu pro běžný život obsahuje třicet jedna meditací na každý den a v krátkých kapitolkách nám přesně ukazuje, jak budovat naši každodenní meditační praxi, aby vytrvale rozvíjela uvolněnost, svěžest, radost, mír, ...
filosofie a náboženství
Ukázky

Zvídavá bdělost

250 Kč
222 Kč
Židé v českých zemích - 11%
Židé v českých zemích. Společná cesta dějinami nabízí nový pohled na dějiny Židů v českých zemích od raného novověku po současnost.
filosofie a náboženství

Židé v českých zemích

719 Kč
639 Kč
Metafyzika - 11%
Jeden ze základních textů řecké filosofie. Co je vlastně skutečné? Jednotlivé nebo obecné? Platón tvrdil, že skutečnost přísluší pouze obecným idejím a jednotlivosti jsou jen nedokonalé... Podle Aristotela, který s Platónem nesouhlasí...
filosofie a náboženství

Metafyzika

360 Kč
320 Kč
Kdo jsme - 11%
Odkud se vzal svět a život? Jaký je vztah mezi lidským vědomím a bytím, prostorem a časem? Přesahuje globální inteligence chápání našeho smrtelného mozku? Kde se skrývá věčnost a jak souvisí s relativitou času?
filosofie a náboženství

Kdo jsme

305 Kč
271 Kč
Hovory k sobě - 11%
(8x)
Hovory k sobě patří k nejúspěšnějším titulům Antické knihovny, v klasickém překladu Rudolfa Kuthana zde vycházejí již potřetí.
filosofie a náboženství

Hovory k sobě

239 Kč
212 Kč
Kdo se bojí smrti? - 11%
(3x)
Setkání se smrtí. Mnoho otázek a snaha o odpovědi. Kdo jsi? Jak vypadá druhý svět?
filosofie a náboženství

Kdo se bojí smrti?

293 Kč
260 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 391 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 40 > >>