Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
beletrie

Nalezení
(3x)
Dvojnásobný držitel ceny za nejlepší českou detektivku Jiří Březina se v pátém případu Tomáše Volfa vydává do minulosti, která souvisí se současným případem nejen místem činu.
beletrie
Ukázky

Nalezení

194 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
beletrie
Ukázky

Rozpůlený dům

348 Kč
Topecká škola
(2x)

Ben Lerner ve svém románu svým vytříbeným stylem spojuje žhavou aktuálnost a literární nadčasovost a dokazuje, proč je považován za nejtalentovanějšího spisovatele své generace.

beletrie
Ukázky

Topecká škola

248 Kč
Oheň a krev
(5x)
Staletí před událostmi líčenými ve Hře o trůny se rod Targaryenů usídlil na Dračím kameni. Úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí nový pohled na fascinující historii Západozemí.
beletrie
Ukázky

Oheň a krev

388 Kč
Bouře
(5x)
Na ospalou vesničku Hovenäset na švédském západním pobřeží se valí bouře. Zrovna tuto noc si pro svůj příjezd vybral August Strindberg, jmenovec slavného spisovatele a finančník ze Stockholmu, který se rozhodl pověsit lukrativní kariéru na hřebíček a otevřít si v budově bývalého pohřebního ústavu vetešnictví.
beletrie
Ukázky

Bouře

389 Kč
Pohřbené kosti
(5x)
Detektiv Josie Quinnová se těší na poklidnou večeři se svým přítelem Noahem u jeho matky. Když k ní však přijedou, najdou ji za domem na zahradě. Bez známek života a s ústy plnými hlíny.
beletrie
Ukázky

Pohřbené kosti

382 Kč
Tsunami
(3x)
Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou. V návalu nečekaných emocí tak začnou ožívat události z jedné dovolené v Thajsku, která otřásla osudy všech zúčastněných.
beletrie
Ukázky

Tsunami

319 Kč
Fake
On chodí po červeném koberci. Ona ho umí spíš luxovat. Když skandál poškodí pověst pekelně sexy celebrity Patricka Walshe, potřebuje si zachránit pověst, a to rychle. Na scéně se objevuje číšnice Norah Peersová – obyčejná nula.
beletrie
Ukázky

Fake

229 Kč
Plavba do nenávratna - 30%
(3x)
Michal Dabert je poněkud unaven životním stereotypem, do kterého se dostal ve společném životě s hollywoodskou hvězdou Joan Hartingovou.
beletrie
Ukázky

Plavba do nenávratna

199 Kč
139 Kč
Slovensko 30 let poté
(2x)
Kam se ubíral slovenský národ za uplynulých třicet let samostatnosti? Precizně zpracovaný vhled do dění u našich sousedů a na vývoj vztahu Slováků a Čechů od jednoho z nejuznávanějších českých spisovatelů současnosti.
beletrie
Ukázky

Slovensko 30 let poté

249 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>