Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
beletrie

Ticho - 20%
(4x)
Uprostřed chladného dne v Reykjavíku zmizí z kočárku u luxusní vily spící nemluvně a na jeho místě leží cizí mrtvé dítě.
beletrie
Ukázky

Ticho

399 Kč
319 Kč
Vraždy v Cherringhamu - poslední vlak do Londýna - 20%
Oblíbený starý loutkář Otto těsně před začátkem představení nečekaně umírá na srdeční infarkt.
beletrie
Ukázky

Vraždy v Cherringhamu - poslední vlak do Londýna

159 Kč
127 Kč
Promlčení - 20%
(2x)
První případ úspěšné krimi série s Tomášem Volfem od oceňovaného autora detektivek Mladý policista Tomáš Volf narazí při zkoumání promlčených vražd na podivné úmrtí, k němuž došlo v roce 1991 v zastrčené osadě Pasečky u rakouských hranic.
beletrie
Ukázky

Promlčení

249 Kč
199 Kč
Můj řecký ďábel - 20%
Všechny ty roky plánování vedly k tomu jedinečnému okamžiku, kdy Molly na kolenou žadonila o to, aby si ji vzal… A Constantin to udělal, protože právě tohle bylo vysněné dovršení pomsty.
beletrie
Ukázky

Můj řecký ďábel

69 Kč
55 Kč
Pravidla nejsou pro bohaté - 20%
Byli jako bílá a černá… Max, bohatý požitkář nevěřící na pravidla, a Alex, upjatá perfekcionistka, pro niž naopak pravidla byla vším. A pak je osud svedl dohromady a donutil je spolupracovat.
beletrie
Ukázky

Pravidla nejsou pro bohaté

69 Kč
55 Kč
Oáza jejich srdcí - 20%
(1x)
Pro Názíra bylo setkání s Ivy šokem! Oznámila mu, že čeká dítě, jeho dítě, a on si byl jistý, že ji nikdy v životě předtím neviděl. A nejenomže dítě nechce – on ho ani nesmí mít! Jenomže Ivy Názír chtěl. A musel ji ochránit…
beletrie
Ukázky

Oáza jejich srdcí

69 Kč
55 Kč
Dohazovačka a vévoda - 20%
(2x)
Vévoda ze Stone je ve svých čtyřiatřiceti letech nejvyhledávanějším starým mládencem, na němž si vylámala zuby už kdekterá vdavekchtivá dáma.
beletrie
Ukázky

Dohazovačka a vévoda

109 Kč
87 Kč
Jeho poslední slova - 20%
(1x)
Než Owen Michaels zmizí, podaří se mu zanechat své ženě Hannah poslední zprávu: Ochraň ji. Hannah přesně ví, koho má Owen na mysli – svou dospívající dceru Bailey, která v dětství tragicky přišla o matku.
beletrie
Ukázky

Jeho poslední slova

289 Kč
231 Kč
Musím tě zradit - 20%
(7x)
Rumunsko, 1989. Sedmnáctiletý Cristian Florescu sní o tom, že se stane spisovatelem, ale Rumuni nemají svobodu snít. Režim diktátora Nicolaea Ceauşesca provází izolace a strach. Na Cristiana se zaměří tajná policie a nutí ho, aby donášel na své blízké.
beletrie
Ukázky

Musím tě zradit

244 Kč
195 Kč
Neklidná krev - 20%
(7x)
Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností. I přes malou šanci na objasnění odloženého případu se Strike a jeho parťačka Robin Ellacottová pouštějí do vyšetřování.
beletrie
Ukázky

Neklidná krev

469 Kč
375 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>