Nejprodávanější tituly - říjen 2022
osobní rozvoj

Čtyři dohody – ilustrované vydání - 11%
(12x)
Ve Čtyřech dohodách odhaluje don Miguel Ruiz zdroj špatných životních návyků, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení.
osobní rozvoj
Ukázky

Čtyři dohody – ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
Kniha radosti - 11%
(1x)
Svět kolem nás se rychle proměňuje, jsme svědky tragédií celosvětového významu, katastrof, (nejen) osobních neštěstí, nemocí, smrti – lze vůbec v takovém světě, v takové době prožívat radostný život a nenechat strasti, aby nás pohltily?
osobní rozvoj

Kniha radosti

358 Kč
318 Kč
Moje tělo: Koučink
(2x)

Osobní kouč na cestě za vysněnou postavou a zdravým tělem. Není to jen kniha. Je to kompletní průvodce tím, co by měl člověk znát, aby pochopil, jak jeho tělo funguje, naučil se mu naslouchat a získal zpět schopnost přirozeně vnímat sám sebe.

osobní rozvoj

Moje tělo: Koučink

62 Kč
Narcismus - vnitřní žalář - 11%
Zkušený německý terapeut Heinz-Peter Röhr se ve své knize zabývá osobitým způsobem vzniku této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za východisko si autor zvolil kuriózní pohádkový příběh bratří Grimmů "Železná kamna".
osobní rozvoj

Narcismus - vnitřní žalář

233 Kč
207 Kč
Zbavte se zvyku být sami sebou - 11%
(1x)
Dr. Dispenza činí starověké chápání srozumitelnějším a vyplňuje mezeru mezi vědou a duchovnem. Díky jeho seminářům a přednáškám používají principy „změny zevnitř“ tisíce lidí v mnoha zemích.
osobní rozvoj

Zbavte se zvyku být sami sebou

323 Kč
287 Kč
Emoční inteligence - 11%

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

osobní rozvoj

Emoční inteligence

314 Kč
279 Kč
Bohatý táta, chudý táta - 20%
(2x)
Tato kniha by měla být povinnou četbou pro finanční plánovače nebo kohokoliv, kdo se zajímá o to, jak se stát finančně nezávislým.
osobní rozvoj
Ukázky

Bohatý táta, chudý táta

319 Kč
255 Kč
Bez frází 5 - 11%
Tuhle knihu musíte mít. Ať už jste fanoušci sportu, nebo nepoznáte ofsajd od homerunu, pátý díl knižní série Bez frází je v první řadě unikátním souborem návodů na život.
osobní rozvoj

Bez frází 5

629 Kč
559 Kč
Dobrodružství sebeobjevování - 11%
Ve své době průkopnické, dnes již klasické dílo je srozumitelným průvodcem pro sebepoznání i psychoterapii z hlediska transpersonální psychologie, jež se zabývá změněnými stavy vědomí.
osobní rozvoj

Dobrodružství sebeobjevování

494 Kč
439 Kč
Ještě to promysli - 11%
Kolik rodinných oslav a pracovních jednání skončilo dusnem, kolik podnikatelských nápadů bankrotem! Jen kvůli strachu připustit, že nikdo z nás nemá patent na rozum. Co ale dělat, když zjistíme, že nám naše stará přesvědčení už neslouží?
osobní rozvoj

Ještě to promysli

386 Kč
343 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 406 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 41 > >>