Nejprodávanější hudba - říjen 2022

Jesus Christ Superstar
Muzikál Jesus Christ Superstar vznikl už v roce 1969, kdy texty vytvořil Tim Rice, hudbu složil Andrew Lloyd Webber.

Jesus Christ Superstar

665 Kč
Juke My Joint
Kapela Band of Heysek natočila své nové album v USA a to přímo v Mississippi s místním bluesmanem R.L. Boycem (nominovaným v roce 2017 na Grammy) a s další místní legendou syrového a autentického stylu "hill country blues" s Kenny Brownem.

Juke My Joint

449 Kč
Karel
Rok bez Karla Gotta bude připomenut premiérou dokumentu kameramana Jana Malíře a režisérky Olgy Malířové Špátové. Tento soundtrack je totiž zásadně důležitý tím, že dává písničky do nových souvislostí, daných podobou životopisného dokumentu.

Karel

154 Kč
Kráska a zvířený prach
Album Kráska a zvířený prach obsahuje jedenáct původních písní a celkově třináct tracků vzniklých buď pod bdělým aranžérským dohledem Filipa Jelínka nebo jako výsledek společného hráčského ohmatávání a napínání základní struktury písně.

Kráska a zvířený prach

764 Kč
Kytice lidových písní
(1x)
Krásný výběr oblíbených lidových písní ve folkovém zpracování. album obsahuje originální nahrávky v podání špičkových interpretů jako jsou Čechomor, Žalman, Wabi Daněk, Spirituál Kvintet, Lenka Filipová, Hradišťan a další.

Kytice lidových písní

197 Kč
Lola Versus Powerman and the Moneyground, pt. 1
The Kinks - jednu z nejdůležitějších kapel britské hudební invaze let šedesátých byla založili bratři Ray a dave Davisové společně s Mickem Avorym a Petem Quaifem.

Lola Versus Powerman and the Moneyground, pt. 1

647 Kč
Písničky nejen pro děti
Nový výběr písniček populární autorské dvojice Svěrák/Uhlíř z pohádek a televizního pořadu Hodina zpěvu.

Písničky nejen pro děti

377 Kč
The Best Of Miro Žbirka
Miro Žbirka rekapituluje své více než čtyřicetileté úspěšné působení na hudební scéně. Výsledkem je výběrové album The Best Of Miro Žbirka.

The Best Of Miro Žbirka

386 Kč
Uzdravením k zešílení
Vinylová verze titulu BAD BEEF HAT – Uzdravením k zešílení se pyšní barevnou deskou (colour vinyl) a limitovaným nákladem 300 ks.

Uzdravením k zešílení

499 Kč
60 let orchestru Václava Hybše
Orchestr Václava Hybše oslavil letos 60 let od svého založení. Otec-zakladatel Václav Hybš pro tento rok osobně vybral 40 nejlepších nahrávek celé kariéry.

60 let orchestru Václava Hybše

278 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 97 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 10 > >>