Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022

Družina Horských šelem 4
Nezávislost Havenu byla uhájena a Ranka, Koré, Grult i Jagh by si mohli užívat zasloužené odměny, kterou za své činy obdrželi. Slib, kterým se zavázali prastarému jezernímu drakovi je však nutí vyrazit na cestu lemovanou záhadnými obelisky.
Ukázky

Družina Horských šelem 4

249 Kč
Držet kurz
Když listujeme stránkami této knihy, jsme jako vždy neuvěřitelně dojati Sempého jemností linky a melancholií ducha.Sempé, nesrovnatelný pozorovatel našeho každodenního života, v této knize přináší své nejlepší dosud nepublikované kresby.
Ukázky

Držet kurz

229 Kč
Dům hedvábí
(1x)
Po smrti manžela přijme Angela pozvání své tety a navštíví ji v Asenze v italském Venetu. Během pobytu však dojde k překvapivému zvratu, když místnímu Domu hedvábí, poslední tradiční tkalcovně hedvábí, hrozí zánik. Angela začne s tetou plánovat, jak by se dal podnik zachránit.
Ukázky

Dům hedvábí

229 Kč
Dům Páně
Román z lékařského prostředí s výraznými autobiografickými prvky, který při svém uvedení na americký knižní trh v roce 1978 způsobil doslova poprask v literárních i medicínských kruzích.
Ukázky

Dům Páně

298 Kč
Dům Pod jasany
(5x)

Aby se vzpamatovala z nervového kolapsu, následuje Sara Keanová svého muže Damiena z Anglie do jeho rodného Severního Irska. V pěkném domě na venkově se však cítí osamělá a izolovaná, tak trochu jako vězeň...

Ukázky

Dům Pod jasany

278 Kč
Dunajský racek
(1x)
Vídeň na přelomu devatenáctého a dvacátého století, modrý Dunaj, Straussovy valčíky a jedna odvážná mladá žena, jíž doba nepřála.
Ukázky

Dunajský racek

239 Kč
Dýchat s ptáky
Václav Cílek v této knize navazuje na předešlá díla (Krajiny vnitřní a vnější a Makom). Zabývá se znovu krajinou a místy, životním prostředím a klimatem.
Ukázky

Dýchat s ptáky

199 Kč
Eiffel
Za světoznámou ikonickou stavbou se skrývá příběh životního triumfu, z nějž vzešla zrada i osudová láska. Píše se rok 1886, blíží se Světová výstava a Gustave Eiffel má francouzskou metropoli ohromit dosud nevídaným monumentem.
Ukázky

Eiffel

194 Kč
Etika
Simon Blackburn v knize představuje základní otázky a problémy současné etiky, ale zároveň nás nutí zamýšlet se nad světem kolem nás.
Ukázky

Etika

130 Kč
Falešný poplach
(2x)
Dost už bylo paniky kolem hurikánů, požárů a mizejících ledovců, říká dánský autor Bjorn Lomborg ve své poslední knize Falešný poplach.
Ukázky

Falešný poplach

299 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>