Nejprodávanější tituly - listopad 2022
hobby

Sklepy v zahradě - 11%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely?
hobby

Sklepy v zahradě

206 Kč
183 Kč
Mandaly andělské energie - 11%
Mandaly jsou velmi starou pomůckou při meditaci. Jejich původ sahá do indické a tibetské tradice. V křesťanském okruhu je mohou tvořit kruhové obrazy, které se nacházejí na rozetových oknech středověkých kostelů.
hobby

Mandaly andělské energie

178 Kč
158 Kč
Skládané hvězdy na okna - 20%
(1x)
Výtvarná technika popsaná v knize je zaměřena na práci s průsvitným pergamenovým papírem. Dává nám možnost vstoupit do hry světla a stínů, barevnost papírů přináší do interiéru silné umocnění jasu a radosti.
hobby
Ukázky

Skládané hvězdy na okna

157 Kč
126 Kč
Tkaní na rámu - 20%
Autorka v knize popisuje techniku výroby textilií, která je stará více, než několik tisíc let. Popsaná technika ručního tkaní je stále využívána nejen v rámci amatérských aktivit, ale též při tvorbě uměleckých předmětů.
hobby
Ukázky

Tkaní na rámu

254 Kč
203 Kč
Bonsaje malované křížkem - 11%
Knižní příručka je sestavená z obrazů bonsají a příslušných grafických předloh k vyšití. Jedná se o originály ručně kreslené a graficky zpracované.
hobby

Bonsaje malované křížkem

89 Kč
79 Kč
Naučte se kreslit Manga - Svět hrůzy a temné magie - 11%
Cílem této knihy je podrobně a krok za krokem ukázat, jak kreslit obličeje i detailní výrazy všech vašich oblíbených charakterů ze světa temné magie a hororu. Kromě obličejů se naučíte kreslit také těla a akční pozice.
hobby

Naučte se kreslit Manga - Svět hrůzy a temné magie

266 Kč
236 Kč
Lampy a plovoucí svíčky z parafínu - 20%
V dalším dílu z edice Šikovné ruce nalezneme skvělé a dosud nepublikované nápady využívající vynikající vlastnosti parafínu. Podrobné výrobní postupy doplněné mnoha fotografiemi vás lehce a snadno navedou k výrobě originální lampy nebo plovoucí svíčky.
hobby
Ukázky

Lampy a plovoucí svíčky z parafínu

101 Kč
81 Kč
Železniční hračky minulosti - 11%
Je celkem logické, že první železniční hračky vznikly z modelů skutečných vagónů a lokomotiv. Kniha L.Lososa se zabývá nejen vývojem od počátků jejich výroby, ale také estetickou stránkou železničních hraček.
hobby

Železniční hračky minulosti

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 138 položek
<< < 1 .. 12 13 14