Nejprodávanější tituly - listopad 2022
esoterika a astrologie

Praktický snář - 11%
Praktický snář pomáhá čtenářům řešit jejich problémy pomocí snů. Nejde o žádné fantasijní prožitky, žádné mimořádné objevy. Jen letitá poctivá práce na vlastní proměně, která byla a je konkrétní, hmatatelná i změřitelná.
esoterika a astrologie

Praktický snář

205 Kč
182 Kč
Andělské mandaly - 11%
Kniha obsahuje 30 předkreslených mandal, tentokrát pro děti a jejich rodiče, nejlépe ke společnému kreslení. Nechme děti kreslit. Děti vědí, jak se při kreslení uvolnit, jak si odpočinout, naladit se na svou přirozenost.
esoterika a astrologie

Andělské mandaly

178 Kč
158 Kč
Magie ve středověku - 6%
(3x)
Autor ve své nejvýznamnější práci sleduje vývoj magie od jejích předkřesťanských kořenů, přes její křesťansko-pohanskou podobu v období vrcholného a pozdního středověku až po její okultistické vyústění v 15. a 16. století.
esoterika a astrologie

Magie ve středověku

253 Kč
238 Kč
Malá škola čarodějnictví - 11%

Pravidla pro praktické magické konání v přírodní, čili tzv. nižší magii. Síla žen a jak s ní pracovat; ženská síla ukrytá v nevědomí muže a jak ji využít. Lehký úvod do obecného čarodějnictví pro všechny zájemce.

esoterika a astrologie

Malá škola čarodějnictví

162 Kč
144 Kč
Příběhy rabi Nachmana - 6%
(2x)
Kniha mystických příběhů proslulého chasidského cadika. Třebaže v nich najdeme i motivy nežidovské, myšlenkově čerpají především z duchovní tradice chasidismu a patří k nejvýznamnějším prózám pod jejím vlivem napsaných.
esoterika a astrologie

Příběhy rabi Nachmana

296 Kč
278 Kč
Proč jsme tady - 20%
(4x)
V mé první knize "Proč jsme tady" najdou ti, kteří potřebují změnit chaos svého života v pořádek a řád, aby nás naše konání všechny dovedlo na pravou cestu, po které máme kráčet.
esoterika a astrologie

Proč jsme tady

300 Kč
240 Kč
Tibetské cvičení Lu Jong - Tajné cvičení tibetských mnichů - 11%
Cviky Lu Jong patří k tajnému vědění Tibetu. Poprvé zde bylo zpřístupněno veřejnosti v souvislosti s tibetskou medicínou. Užitím těchto cviků sa můžeme zbavovat zátěže civilizačních problémů, které způsobují mnoho problémů a nemocí.
esoterika a astrologie

Tibetské cvičení Lu Jong - Tajné cvičení tibetských mnichů

295 Kč
262 Kč
Karma skrytá v dlani - 11%
Vedle klasických chiromantických znalostí vám tato publikace nabízí originální návod, jak z dlaně vyčíst symboly nejproslulejšího východního orákula I-ťing nebo jak podle nauky starých indických věštců rozpoznat karmické příznaky z palce.
esoterika a astrologie

Karma skrytá v dlani

268 Kč
238 Kč
Magický svět - 6%
Autorovo nejslavnější, dnes již klasické dílo rekonstruuje „magický věk“ jako moment vývoje dějin ducha.
esoterika a astrologie

Magický svět

322 Kč
303 Kč
Základní kniha Hermetismu - 11%
Tento úvod do tajných nauk je určen těm, kteří v sobě chtějí aktivovat okultní schopnosti. Kniha se opírá o základní hermetické poučky západní tradice a provádí širokou škálou metod, mezi něž patří duchovní gymnastika, nauka o dechu, nauka o tělech.
esoterika a astrologie

Základní kniha Hermetismu

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 274 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>