Nejprodávanější tituly - listopad 2022
kuchařky

Jezte čokoládu a hubněte - 11%
Myslíte si, že hubnutí znamená jen týdny odříkání, nekonečného cvičení a hladovění, abyste nakonec své pracně shozené kilogramy nabrali zpět?
kuchařky

Jezte čokoládu a hubněte

198 Kč
176 Kč
Kváskové pečivo slané - 11%
(1x)
Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie.
kuchařky

Kváskové pečivo slané

224 Kč
199 Kč
Maminko, vyprávěj o vaření - 11%
(4x)
Po úspěšných knížkách „Babičko, vyprávěj“ a „Dědečku, vyprávěj“ připravila autorka Monika Kopřivová titul „Maminko, vyprávěj o vaření“. Jedná se o knížku, kam může maminka nebo babička zachytit rodinné kuchařské tradice, zkušenosti a tipy.
kuchařky
Ukázky

Maminko, vyprávěj o vaření

531 Kč
472 Kč
Poctivý domácí chléb - 11%
(1x)
Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna.
kuchařky

Poctivý domácí chléb

449 Kč
399 Kč
Sladká kuchařka - 11%
Sladká kuchařka z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube” od Cupcake Jemmy ukazuje klasické i zcela nové recepty, které dodají šmrnc vašemu pečení
kuchařky

Sladká kuchařka

240 Kč
214 Kč
Tajemství Východu - 11%
Koukali jsme pod prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…
kuchařky

Tajemství Východu

359 Kč
319 Kč
Umění francouzské kuchyně - 11%
(2x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

583 Kč
518 Kč
Vaříme podle Herbáře - 11%
(1x)
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví.
kuchařky
Ukázky

Vaříme podle Herbáře

359 Kč
319 Kč
Veganská kuchařka pro zdraví - 11%
V této knize vám Tony a Yvonne Bishop-Weston, kteří jsou dlouholetými vegany a výživovými terapeuty, předkládají výběr svých nejoblíbenějších receptů a zvou vás k vyzkoušení lahodných veganských pokrmů.
kuchařky

Veganská kuchařka pro zdraví

331 Kč
294 Kč
Bon appétit! - 11%
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates.
kuchařky

Bon appétit!

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 287 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 29 > >>