Nejprodávanější Kniha - listopad 2022
osobní rozvoj

Najděte si svého marťana - 11%
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
osobní rozvoj
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
231 Kč
Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění - 11%
(3x)
Kniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku. Poprvé v historii dnes věda dokáže zodpovědět, proč vůbec spíme, jak spánek prospívá našemu tělu a mozku a proč má spánková deprivace ničivé následky.
osobní rozvoj

Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění

395 Kč
351 Kč
Kouzlo - 11%
Další kniha autorky bestselleru Tajemství. Posvátné texty mystifikovaly, mátly a zneklidňovaly čtenáře po více než dvacet století. V průběhu dějin pouze pár lidí pochopilo, že slova jsou jako hádanka. A jakmile ji vyluštíte, odhalíte jedinečné tajemství.
osobní rozvoj

Kouzlo

359 Kč
319 Kč
Máma není služka, máma je dáma - 11%
(4x)
Knížka krátkých fejetonů o výchově a o tom, jak to vlastně udělat, aby doma bylo dobře. Marek Herman zkoumá svět malých dětí, porovnává ho s pohledem nás dospělých a hledá základní kameny, na kterých lze postavit rodinnou pohodu.
osobní rozvoj
Ukázky

Máma není služka, máma je dáma

260 Kč
231 Kč
12 pravidel pro život - 11%
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
osobní rozvoj
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
318 Kč
Atomové návyky - 11%
(2x)
Prvního ledna máme všichni jasno v tom, že přestaneme kouřit, začneme víc cvičit nebo uklízet. Jenže do února už jsme zase tam, kde jsme byli. Proč? Naší nejhlubší motivací je pohodlí a lenost.
osobní rozvoj

Atomové návyky

359 Kč
319 Kč
Posilování stresem - Cesta k odolnosti - 11%
(3x)
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence.
osobní rozvoj
Ukázky

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

359 Kč
319 Kč
Probuďte své božství - 11%
(2x)
Co to znamená, probudit své božství? Co kdybyste se dokázali naladit na frekvence mimo hranice hmotného světa? Změnit chemické procesy v mozku a zpřístupnit si transcendentální úrovně vědomí?
osobní rozvoj

Probuďte své božství

477 Kč
424 Kč
Myšlenky moudrosti - 6%
(1x)
Když jsme ochotni otevřít se novým myšlenkám a novému způsobu myšlení, může se náš život změnit k lepšímu. 54 karet s afirmacemi Louise L. Hay vám pomůže znovu objevit zapomenutou vnitřní moudrost a naplnit vaše dny inspirací a radostí.
osobní rozvoj

Myšlenky moudrosti

169 Kč
159 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
osobní rozvoj

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 432 položek
<< < 1 2 3 4 .. 44 > >>