Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2022
zdravá výživa

Probiotická kuchařka - 31%

Probiotikům se připisuje celá řada blahodárných účinků, ale zejména poskytují střevům prospěšné bakterie a zabraňují množení těch škodlivých. Díky zdravé stravě a správné péči o trávení se budete každým dnem cítit lépe...

zdravá výživa
Ukázky

Probiotická kuchařka

358 Kč
248 Kč
Vegan recepty – chutně a snadno - 11%
Veganská strava nemusí být jen o chroupání salátů a košťálů – i bez živočišných složek můžete vytvořit plnohodnotná jídla.
zdravá výživa
Ukázky

Vegan recepty – chutně a snadno

359 Kč
319 Kč
Jak nedietovat - 11%
Každý měsíc se někde objeví zázrak slibující dieta nebo nový trend v hubnutí, ale počet lidí trpících nadváhou i tak stále roste.
zdravá výživa

Jak nedietovat

629 Kč
559 Kč
Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně - 11%
485 receptů pro diabetiky a pro všechny ty, kteří se chtějí stravovat zdravě, ale chutně. Výpočtové pravítko nutričních hodnot. Zpracovává přehledným způsobem nejnovější zásady stravování pro diabetiky, ale především pro všechny ...
zdravá výživa

Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně

359 Kč
319 Kč
Simple - 11%

Snadné vaření na šest písmen Snadné může pro vás znamenat superrychlé jídlo – je na stole za pár minut. Popřípadě takové, na které potřebujete jen několik surovin. Někdo ocení, že část přípravy lze udělat předem a při podávání vše probíhá jednoduše.

zdravá výživa

Simple

539 Kč
479 Kč
Zdravé pečení 2 - 11%
Chutně, originálně, snadně a ještě navíc zdravě? Ano! To vše vystihuje tuto kuchařku. Zdravé pečení 2 ale není jen obyčejná kuchařka.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravé pečení 2

359 Kč
319 Kč
Kalorické Tabulky - 11%
Aplikaci Kalorické Tabulky pravidelně používá více než milion lidí všech věkových skupin k tomu, aby zhubli, přibrali nebo „jen“ dodali svému tělu chybějící živiny. Nyní z virtuálního prostoru dostávají i do světa ryze fyzického.
zdravá výživa
Ukázky

Kalorické Tabulky

448 Kč
398 Kč
Low Carb recepty na zhubnutí a snížení hladiny cukru - 11%
V roce 2012 donutila diagnóza cukrovky 2. typu Giancarla Caldesiho začít s nízkosacharidovou dietou, která změnila jeho zdraví a zdraví celé jeho rodiny a vedla ke ztrátě hmotnosti téměř 20 kilogramů. Cukrovka u něj ustoupila!
zdravá výživa
Ukázky

Low Carb recepty na zhubnutí a snížení hladiny cukru

358 Kč
318 Kč
Radčina kuchařka bez lepku – slavnosti - 11%
Zvládáte každodenní bezlepkové stravování, ale rádi byste svůj jídelníček obohatili i ve sváteční dny?
zdravá výživa

Radčina kuchařka bez lepku – slavnosti

359 Kč
319 Kč
Detox kuchyně
Tato kniha plná přirozených receptů vám dokáže, že zdravá strava není nudná ani omezující. Připravte si skvělé detoxikační pokrmy každý den!
zdravá výživa

Detox kuchyně

62 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>