Nejprodávanější audioknihy ke stažení - listopad 2022
detektivky

Královražda na Křivoklátě - 20%
(2x)
Strhující detektivka tentokrát odhaluje spiknutí proti králi a pátrání, které zabraňuje králo-vraždě s pomocí důvtipu vyšetřovatele Oldřicha z Chlumu.
detektivky
Ukázky

Královražda na Křivoklátě

349 Kč
279 Kč
Letní záhady - 20%
Se stoupající teplotou roste i potenciál zla. Nově sestavená sbírka povídek s letní tematikou
detektivky
Ukázky

Letní záhady

319 Kč
255 Kč
Muž bez psa - 20%

Všude dobře, doma nejlíp… Na Severu? A nespadli jste z jahody naznak? Na nejdelší noc v roce se děti a vnuci penzionovaného kantorského páru Hermanssonových sjeli do provinčního Kymlinge v hloubi Švédska.

detektivky
Ukázky

Muž bez psa

399 Kč
319 Kč
Neklidná krev - 20%
(6x)
Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností.
detektivky
Ukázky

Neklidná krev

649 Kč
519 Kč
Slyšet jeleny zpívat - 20%
(14x)
Kriminální román, který se nebojí brutální vraždy, ani normálního, lidského vyšetřování. V horské osadě v Beskydech byla nalezena zavražděná dívka a vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Vyšetřování se ujme ostravská mordparta.
detektivky
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

399 Kč
319 Kč
Ukradené životy - 20%
(1x)
Silniční dělník objeví ve výkopu tělo těhotné dívky. Téhož dne se u dveří inspektorky Lottie Parkerové objeví cizinka se synkem a prosí o pomoc při hledání ztracené přítelkyně.
detektivky
Ukázky

Ukradené životy

369 Kč
295 Kč
Vražda pro štěstí - 20%
Kdo stojí za vraždou šéfredaktora svérázného literárního časopisu? Detektivka Josefa Škvoreckého a Jana Zábrany Vražda pro štěstí nás zavede do světa pražské prvorepublikové smetánky i mezi hospodské povaleče a zlodějíčky.
detektivky
Ukázky

Vražda pro štěstí

299 Kč
239 Kč
Ďábel z Frejštejna - 20%
(1x)
Na hrad Frejštejn se sjíždí urození hosté, aby se zúčastnili hostiny pořádané Jindřichem z Frejštejna, který zde vládne koncem 13. století. Během tohoto veselí ale dochází nejen ke krádeži jedné cenné věci, ale dokonce k vraždě.
detektivky
Ukázky

Ďábel z Frejštejna

230 Kč
184 Kč
Dětské detektivky s hádankou - 20%
Deset původních českých detektivních příběhů pro děti s hádankou.
detektivky
Ukázky

Dětské detektivky s hádankou

179 Kč
143 Kč
Dokonalý zločin - 20%
(2x)
Mrtvola nalezená pod útesem. Žena s podřezanými žílami ve vaně. Muž zabitý elektrickým proudem. Série podivných sebevražd přivede vyšetřovatele Luca Callanacha a Avu Turnerovou k myšlence, že za činy se skrývá sériový vrah s mrazivou schopností zinscenovat místo neštěstí.
detektivky
Ukázky

Dokonalý zločin

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>