Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2022
česká

Nevědění
(2x)
Slavný román Milana Kundery s konkrétními tématy: čas, paměť, láska, krása, domov, prázdno, v němž se autor rozloučil s Čechami.
česká

Nevědění

319 Kč
Pokrývač
(1x)
V novele Pokrývač se Miloň Čepelka ohlíží do dob husákovské normalizace, kdy si lidé s uměleckými ambicemi v tzv. šedé zóně namlouvali, že přes všechny strachy a úhybné manévry mají své životy pod kontrolou.
česká

Pokrývač

269 Kč
Továrna na maso
(3x)
Vystudovaný technik, který stál u počátků neonového rozsvěcení Prahy ve 20. letech 20. století, je pro svou tvořivost a činorodost zlákán zdánlivě jiným oborem: má vylepšovat společenský obraz Ústředních pražských jatek.
česká

Továrna na maso

403 Kč
Třetí pečeť
V příběhu zasazeném do středověké Anglie se opět setkáme s Grace a Simonem de Wallrey, s nimiž jsme se seznámili v historické detektivce Sedmý hřích se trestá smrtí.
česká

Třetí pečeť

269 Kč
Co se stane dál
Hana se vrací do kraje svého mládí, doufajíc, že své dceři konečně představit jejího otce. Paní Jarmilu také čeká jedno „poprvé“ – a to už brzy oslaví šedesáté narozeniny.
česká

Co se stane dál

224 Kč
Dědečku, vyprávěj o Praze
"Knížka Dědečku, vyprávěj o Praze navazuje na předchozích pět dílů série o laskavém dědečkovi a jeho zvídavé vnučce Viktorce.
česká

Dědečku, vyprávěj o Praze

314 Kč
Hrejme dále…

Dva zcela odlišné osudy, propojené podobnou osobní tragédi. Audiokniha dvou osobností, popisujících svůj boj s náhlou nemocí, která je upoutala na lůžko. Bojovali a bojují nejen o to, aby mohli opět chodit a být soběstační, ale aby vůbec přežili.

česká

Hrejme dále…

269 Kč
Kamarádi z lesa 1 - 2 - 3
Audiokniha obsahuje tří knihy Kamarádi z lesa aneb v nouzi poznáš přítele, Kamarádi z lesa aneb kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá a knihu Kamarádi z lesa aneb lež má krátké nohy.
česká
Ukázky

Kamarádi z lesa 1 - 2 - 3

189 Kč
Klášterní madrigal
(1x)
Historický román z pera Vlastimila Vondrušky. Kdesi pod horami u hranic Českého království se nachází Klášter s panstvím. Čas tu plyne klidně, náhle však dorazí královská listina, podle níž se jedna z vesnic povyšuje na město, a začíná čas intrik.
česká

Klášterní madrigal

385 Kč
Nalezení
(3x)
V kanceláři soukromé vyšetřovatelky Evy Černé se objeví zoufalý otec pohřešované Elišky.
česká
Ukázky

Nalezení

314 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 184 položek
<< < 1 2 3 4 .. 19 > >>