Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2022
česká

Aristokratka pod palbou lásky
(5x)
Z Marie je po návratu na Kostku mezinárodní celebrita. Nejenže svým šarmem oslnila Její Veličenstvo Beatrix i všechen nizozemský lid, ale dokonce naprosto okouzlila místní nejlepší partii...
česká

Aristokratka pod palbou lásky

350 Kč
Dědečku, vyprávěj o Vánocích
Knížka Dědečku, vyprávěj o Vánocích je volným pokračováním série knih pro děti Dědečku, vyprávěj. Tentokrát se s Viktorkou a laskavým dědečkem dostáváme do adventního času a připravujeme se na nejkrásnější svátky roku – na Vánoce.
česká

Dědečku, vyprávěj o Vánocích

314 Kč
Pět neděl v balóně
(1x)
První román Julese Verna v převyprávění Ondřeje Neffa. Tři odvážlivci v balónu versus nehostinná Afrika.
česká

Pět neděl v balóně

349 Kč
Anna Falcká
Život Anny Falcké, princezny z politicky významného rodu, plyne celkem poklidně až do okamžiku, kdy po řadě tajných jednání padne rozhodnutí, že se má provdat za nedávno ovdovělého českého a římského krále Karla IV.
česká

Anna Falcká

349 Kč
Diogenes v sudu, Damoklův meč a další známé příběhy z doby dávné a nejdávnější - 19%
Celkem 38 poutavých příběhů z českých a evropských dějin i z řecké a křesťanské mytologie pro celou rodinu.
česká

Diogenes v sudu, Damoklův meč a další známé příběhy z doby dávné a nejdávnější

297 Kč
242 Kč
Ďáblova čísla
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.
česká

Ďáblova čísla

358 Kč
Vabank
V létě roku 1989 založil skladatel Michael Kocáb spolu s novinářem Michalem Horáčkem iniciativu MOST, která si dala za cíl zprostředkovat jednání mezi komunistickou mocí a představiteli nezávislých opozičních sdružení.
česká

Vabank

359 Kč
Vražda pro štěstí
Kdo stojí za vraždou šéfredaktora svérázného literárního časopisu? Detektivka Josefa Škvoreckého a Jana Zábrany Vražda pro štěstí nás zavede do světa pražské prvorepublikové smetánky i mezi hospodské povaleče a zlodějíčky.
česká

Vražda pro štěstí

314 Kč
Doteky bezmoci
Druhý díl série detektivních povídek podle skutečných událostí. Jak povodeň před 20 lety pomohla zakrýt plánovanou vraždu ? Kdo jde po krku atraktivní učitelce ? Jak vyřazený psací stroj nastartuje kariéru anonymního vyděrače ?
česká

Doteky bezmoci

296 Kč
Nalakuj to narůžovo
(3x)
Upřímné a otevřené deníkové svědectví Martiny Formanové o týdnech a měsících po smrti milovaného manžela. Souboj s prázdnotou, první pokusy na poli stand-up vystupování, hledání nové životní cesty.
česká

Nalakuj to narůžovo

296 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 179 položek
1 2 3 .. 18 > >>