Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
fantasy

Půlměsíční město: Rod nebes a dechu - 20%
(3x)
Bryce a Hunt se snaží vrátit do normálu. Povedlo se jim zachránit Crescent City, ale protože v poslední době zažili tolik otřesů, chtějí si hlavně odpočinout. Zpomalit. Zjistit, co je čeká v budoucnosti.
fantasy
Ukázky

Půlměsíční město: Rod nebes a dechu

389 Kč
311 Kč
Arila: Stíny Citadely - 20%
(1x)
Arila prozkoumává své nové síly a vydává se do pouštního města Salroa, aby pomohla zachránit spícího boha Rooaka. Ten se nachází ve špičce Citadely, obrovské sochy nesoucí jeho vlastní podobu, obklopený děsivým nepřítelem, který se do Aldolonu prodral skrz skuliny reality a který dokáže zasít strach do všech, včetně bohů samotných.
fantasy
Ukázky

Arila: Stíny Citadely

279 Kč
223 Kč
Mycelium IV: Vidění - 20%
(19x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
fantasy
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

238 Kč
190 Kč
Příliš dlouhá swingers párty - 20%
(5x)
Tahle kniha není žádná selanka. Tahle kniha je literární swingers party plná démonů, prastaré magie, zombií, čarodějek, sukub, děsivých artefaktů, mocných sil z počátku věků a sexu. Hodně sexu. Ale taky akce a humoru.
fantasy
Ukázky

Příliš dlouhá swingers párty

239 Kč
191 Kč
Bohatýr I - Ocelové žezlo - 20%
(2x)

První díl velkolepé historické fantasy z dob Kyjevského knížectví, kdy na pozadí vojenských výprav knížete Svjatoslava vznikla legenda o udatných bohatýrech.

fantasy
Ukázky

Bohatýr I - Ocelové žezlo

348 Kč
278 Kč
Falešná hodnota - 20%
(3x)
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
fantasy
Ukázky

Falešná hodnota

239 Kč
191 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 20%
(7x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

fantasy
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

298 Kč
238 Kč
Nikdykde - 20%
(4x)
Román Nikdykde, vydaný poprvé v roce 1997, ohlásil příchod velkého talentu a stal se etalonem pro všechny další městské fantasy. V následujících letech vyšel v několika verzích, jak britských, tak upravených pro Američany.
fantasy
Ukázky

Nikdykde

179 Kč
143 Kč
Atlasova šestka - 20%
(3x)
Alexandrijská společnost, sdružení správců dávno ztraceného vědění největších civilizací a přední tajný spolek magických akademiků na světě.
fantasy
Ukázky

Atlasova šestka

399 Kč
319 Kč
Světlo věcí konečných - 20%
Cesta, která začala Stínem věcí ztracených a pokračovala Ozvěnou věcí budoucích, se nyní završuje.
fantasy
Ukázky

Světlo věcí konečných

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 215 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>