Nejprodávanější Kniha - listopad 2022
psychologie pro každého

Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
psychologie pro každého

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Faktomluva - 11%
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
psychologie pro každého

Faktomluva

395 Kč
351 Kč
O smyslu života - 11%
Přednášky z roku 1946 mají stále obrovskou sílu a jsou překvapivě aktuální.
psychologie pro každého

O smyslu života

179 Kč
159 Kč
Odolnost - 11%
Kniha je určena širšímu okruhu čtenářů a pojednává o chronickém psychosociálním stresu, s nímž se v životě setká každý. Jeho příčiny mohou být objektivní: bída, válka nebo přírodní katastrofa.
psychologie pro každého

Odolnost

225 Kč
200 Kč
Řád není všechno - 11%
(3x)
Oceňovaný komentátor a psycholog ve své předchozí knize 12 pravidel pro život nabídl „protilátky proti chaosu“ v našich životech: odvěké pravdy, uzpůsobené pro moderní život plný úzkostí.
psychologie pro každého
Ukázky

Řád není všechno

358 Kč
318 Kč
Tělo sčítá rány - 11%
(1x)
Trauma nelze obejít. Jeho následky zažívají mnozí – možná vy, možná vaši blízcí. Vždy však ovlivňuje životy všech okolo.
psychologie pro každého

Tělo sčítá rány

485 Kč
431 Kč
Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží - 11%
(1x)
V knize Jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překonali rakovinu, srdeční choroby, depresi, artritidu nebo třesy spojené s Parkinsonovou chorobou pouze díky tomu, že věřili v placebo efekt.
psychologie pro každého

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

404 Kč
359 Kč
Pohled do slunce - 6%
Ranou, kterou ve své osmé beletristické knize psychoterapeut I. D. Yalom otevírá, a která každého z nás po celý život provází, je vědomí vlastní smrtelnosti.
psychologie pro každého

Pohled do slunce

268 Kč
252 Kč
Moderní sebeobrana - 11%
(1x)
Tahle kniha je zbraň. Doslova i obrazně. Můžete s ní vzít po hlavě toho, kdo si dovolí vás obtěžovat. Uvnitř pak najdete návod, jak to udělat a kde na to vzít sílu a odhodlání.
psychologie pro každého

Moderní sebeobrana

341 Kč
303 Kč
Muži, ženy a láska - 11%
Kniha Wilfrieda Nellese "MUŽI, ŽENY A LÁSKA" u čtenáře vyvolá nejspíš mnoho nečekaných pochopení. Nelles zde propojuje svou dlouholetou zkušenost terapeuta rodinných konstelací s fenomenologickým pozorováním sexuality.
psychologie pro každého

Muži, ženy a láska

422 Kč
375 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 244 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 25 > >>