Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2022
křesťanství

Vystup na horu a buď tam - 11%
Ve své nové knize nabízí emeritní letohradský farář Václav Vacek jakousi tresť své mnohaleté pastorační činnosti.
křesťanství
Ukázky

Vystup na horu a buď tam

314 Kč
279 Kč
Klaun to zkouší znovu - 11%
(2x)
Kníha Klaun si povídá s Bohem vyvolala okamžitě po vydání mimořádný zájem čtenářů a autor obdržel celou řadu ohlasů. Po několika letech se Jiří Suchý k tématu vrací a zpracoval řadu svých postřehů do volného pokračování s názvem Klaun to zkouší znovu
křesťanství

Klaun to zkouší znovu

225 Kč
200 Kč
Poslední mesiáš - 11%
(2x)
Autor zpracovává zrození legendárního motivu posledního císaře jako apokalyptické figury spojované s koncem světa a druhým příchodem Krista a Posledním soudem.
křesťanství

Poslední mesiáš

268 Kč
238 Kč
Svatá hostina a svatý půst - 11%
Kniha zevrubným způsobem pojednává o specifických podobách ženské zbožnosti především v období 13. a 14. století. Pronikavě přitom ukazuje, jak byla ženská zbožnost a ženská askeze provázána s ženským vztahem k jídlu.
křesťanství
Ukázky

Svatá hostina a svatý půst

403 Kč
358 Kč
Siard Falko, opat želivský - 48%
Řeholní život v sázavském klášteře byl obnoven v roce 1622 a opatem byl za dramatických okolností zvolen Siard Falko. Toto období působivě zachytil ve svém textu opat Bohumil Vít Tajovský.
křesťanství

Siard Falko, opat želivský

190 Kč
99 Kč
A hvězda zářila - 11%
Biblický příběh o narození Ježíše Krista – od zvěstování Panně Marii přes události v Betlémě až po příchod tří mudrců z Východu.
křesťanství

A hvězda zářila

170 Kč
151 Kč
Bůh na ulici - 11%
Norský františkán Ole Martin se rozhodl opustit klášter a strávit padesát dní rozprostřených do tří let jako bezdomovec na ulicích Osla a Kodaně.
křesťanství

Bůh na ulici

242 Kč
215 Kč
Jako laň na výšinách - 11%
Alegorický příběh o Bázlivce a její touze dojít na výšiny lásky, radosti a vítězství, kde pomocí Pastýře a dvou průvodkyň, které jsou jí oporou na cestě k proměně, získá novou identitu.
křesťanství

Jako laň na výšinách

269 Kč
239 Kč
Keltská duchovní poezie a próza - 11%
Péčí Institutu Plzeňské diecéze Církve českolovenské husitské vyšel svazek překladů z keltské duchovní literatury, který s básnickým citem a zevrubnou znalostí keltské křesťanské spirituality pořídil nedávno zesnulý kněz Martin Gruber.
křesťanství

Keltská duchovní poezie a próza

90 Kč
80 Kč
Marta a Marie trochu jinak - 11%
Autor ve světle Božího slova a tradice ukazuje, že díky dvojjediné lásce, která pramení v Ježíši Kristu, lze „Martu a Marii“ smířit v jedné osobě.
křesťanství

Marta a Marie trochu jinak

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 168 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>