Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
medicína

V zákulisí srdce - 20%
(2x)
Poutavý a místy strhující profesní příběh Petra Neužila mapuje vývoj kardiologie posledních desetiletí. Primář Neužil vybudoval z oddělení kardiologie Nemocnice Na Homolce prestižní pracoviště, na němž zavádí nejnovější metody léčby.
medicína
Ukázky

V zákulisí srdce

249 Kč
199 Kč
Labyrint pohybu - 20%
(4x)
Knižní rozhovor s renomovaným fyzioterapeutem prof. Kolářem.„Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny,“tvrdí profesor Pavel Kolář, renomovaný fyzioterapeut, který už třicet let působí na poli rehabilitační medicíny, potažmo i té sportovní.
medicína
Ukázky

Labyrint pohybu

249 Kč
199 Kč
Psychiatric Interview First Kit - 20%
Příručka pro anglicky mluvící studenty a pro české studenty mířící do zahraničí poskytuje návod a příklady, jak správně anglicky i česky odebrat psychiatrickou anamnézu a vhodně komunikovat s pacienty o jejich psychických potížích.
medicína
Ukázky

Psychiatric Interview First Kit

100 Kč
80 Kč
Diagnostika a léčba osteoporózy a dalších onemocnění skeletu - 20%
Publikace určená studujícím medicíny a mladým lékařům ve specializační přípravě z interních oborů, ortopedie a traumatologie se věnuje diagnostice a léčbě nejčastějších onemocnění skeletu s hlavním akcentem na problematiku osteoporózy.
medicína
Ukázky

Diagnostika a léčba osteoporózy a dalších onemocnění skeletu

190 Kč
152 Kč
Emoce - 20%
Kniha se zabývá složitou otázkou, co jsou emoce a jak s nimi zacházet.
medicína
Ukázky

Emoce

280 Kč
224 Kč
Esence psychonautiky - 20%
Jaké poznání nám mohou zpřístupnit psychedelika? Naše kultura za „poznání“, resp. „vědění“ pokládá obvykle něco poj­menova­tel­né­ho, ideálně vyčíslitelného. Tomu se ovšem prožitky, které nám tyto látky zprostředkovávají, ze své podstaty vyhýbají.
medicína
Ukázky

Esence psychonautiky

90 Kč
72 Kč
Mentální postižení - 9%
(1x)
V dnešní době je stále aktuálnější seznámit odbornou i širší veřejnost se specifiky osobnosti žáků i klientů s mentálním postižením. Publikace se věnuje jak nezbytnému objasnění terminologie, tak právní úpravě postavení osob s mentálním postižením.
medicína
Ukázky

Mentální postižení

424 Kč
387 Kč
Muž, který nemohl přestat - 20%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína
Ukázky

Muž, který nemohl přestat

307 Kč
246 Kč
Srdce v lůně - 20%
Tato převratná kniha Amali Lokugamageové, britské vedoucí lékařky s gynekologicko-porodnickou specializací, naznačuje, jak může být cílem každé ženy rodit co nejpřirozeněji a mít k tomu maximální možnou podporu.
medicína
Ukázky

Srdce v lůně

180 Kč
144 Kč
Anatomie 1 - 20%
První díl učebnice obsahuje anatomii celého pohybového aparátu. Profesor MUDr. Radomír Čihák, DrSc., a prof. MUDr. Miloš Grim, DrSc., jej opět upravili, aktualizovali a doplnili podle posledních poznatků.
medicína
Ukázky

Anatomie 1

1 657 Kč
1 326 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 99 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>