Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
medicína

Jazyk a myšlení - 20%
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?
medicína
Ukázky

Jazyk a myšlení

150 Kč
120 Kč
Kardiologie pro nelékařské zdravotnické obory - 20%
Publikace podává stručný, výstižný, zapamatovatelný a čtivý přehled toho, co je dnes v kardiologii v klinické praxi běžné a dostupné a pomáhá se rychle zorientovat v této komplexní a složité problematice.
medicína
Ukázky

Kardiologie pro nelékařské zdravotnické obory

254 Kč
203 Kč
Laboratorní diagnostika - 20%
Třetí, rozšířené a aktualizované vydání obsahuje nové kapitoly - laboratorní diagnostika v ortopedii, neurochirurgii a tranfuzním lékařství.
medicína
Ukázky

Laboratorní diagnostika

1 100 Kč
880 Kč
Medicína katastrof - 20%
Ani v dnešní přetechnizované době není lidstvo schopné účinně předcházet všem mimořádným událostem a katastrofám, ať již přírodním nebo způsobeným lidmi.
medicína
Ukázky

Medicína katastrof

550 Kč
440 Kč
Medicínské právo - co a jak - 20%
Publikace obsahuje souhrn praktických rad, jak řešit problémové situace, na co si dát pozor a čeho se vyvarovat v běžné lékařské praxi, při řízení zdravotnického zařízení nebo provozování soukromé lékařské praxe.
medicína
Ukázky

Medicínské právo - co a jak

130 Kč
104 Kč
Psychofarmakoterapie - 20%
Publikace přináší přehled farmakologie, dávkování a nežádoucích účinků u nejdůležitějších psychofarmak orientovaný na praxi.
medicína
Ukázky

Psychofarmakoterapie

417 Kč
334 Kč
Psycholog ve zdravotnictví - 20%
Učební text Psycholog ve zdravotnictví je určen posluchačům stejnojmenného kurzu, akreditovaného Ministerstvem zdravotnictví ČR.
medicína
Ukázky

Psycholog ve zdravotnictví

120 Kč
96 Kč
Tuberkulóza - 20%
Páté vydání učebního textu obsahuje základní poznatky týkající se epidemiologie, diagnostiky, diferenciální diagnostiky a léčby tuberkulózy. Text je určen posluchačům lékařských fakult.
medicína
Ukázky

Tuberkulóza

100 Kč
80 Kč
Vybrané oblasti a nástroje funkčního geriatrického hodnocení - 20%
Funkční geriatrické vyšetření (Comprehensive geriatric assessment) je jedním ze základních nástrojů moderní geriatrie. Poskytuje četné informace, využitelné u pacientů v následné péči, na geriatrických doléčovacích a rehabilitačních odděleních.
medicína
Ukázky

Vybrané oblasti a nástroje funkčního geriatrického hodnocení

152 Kč
122 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 99 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>