Nejprodávanější Kniha - listopad 2022
horory

12 nesmrtelných
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
horory
Ukázky

12 nesmrtelných

338 Kč
Berserk 10
Plán je jasný – osvobodit Griffi tha! Jenže jak se nepozorovaně dostat zpátky do Windhamu a proniknout až do podzemí tamního paláce? Jestřábi sice najdou nečekaného spojence, ale to pořád neznamená, že se jejich záchranná akce setká se zdarem...
horory

Berserk 10

269 Kč
Berserk 9
Guts je pryč a ponížený Griffith sáhne k radikálnímu řešení. Riskuje tím však vše, co do té doby získal, a případný neúspěch může řádně zkomplikovat život nejen jemu, ale i Jestřábům těšícím se na povýšení...
horory

Berserk 9

269 Kč
Carrie
Kultovní dílo mistra hororu Nešťastné neatraktivní Carrie se spolužáci smějí a doma ji krutě trýzní její vlastní matka, náboženská fanatička. Tyranizovaná dívka se rozhodne za své trápení krutě pomstít.
horory

Carrie

261 Kč
Cujo
Bylo, nebylo, a není to tak dávno, do městečka Castle Rock přišel netvor… Doslova a do písmene kousavý román, plný napětí a hrůzy zavede čtenáře do známého městečka Castle Rock. Jeho zdánlivý pokoj naruší bernardýn nakažený vzteklinou.
horory

Cujo

270 Kč
Černý telefon a další příběhy
MINULOST NEZEMŘELA. DOKONCE JEŠTĚ ANI NEPOMINULA. Originální, cenami ověnčená sbírka vizí a nočních můr Imogene je mladá a krásná. Umí líbat jako filmová hvězda a ví vše o každém filmu, který byl kdy natočen.
horory

Černý telefon a další příběhy

378 Kč
Dům
Dům je román, který se proslavil mimo jiné i tím, že ho za chůze zaujatě četl Stephen King, když ho v roce 1999 srazila a málem zabila dodávka řízená nepozorným řidičem.
horory

Dům

359 Kč
Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči
Kniha inspirovaná nejprodávanější sérií hororových videoher sleduje příběh Charlie a jejích přátel, kteří se po deseti letech od hrůzných událostí vrací do rodného města.
horory
Ukázky

Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči

332 Kč
Hellboy - Kosti obrů
Ve Švédsku dojde k neuvěřitelnému nálezu a Ú.P.V.O. vysílá Hellboye s Abem Sapienem, aby se ujali vyšetřování. Na místě však oba agenty čeká divoké dobrodružství, při němž budou muset čelit mytickým bytostem ze severských legend...
horory

Hellboy - Kosti obrů

539 Kč
Hon na knížete Drákulu
(1x)
Když Audrey Rose Wadsworthová se zděšením odhalila pravou identitu Jacka Rozparovače, potřebuje utéci Londýnu i svým zdejším vzpomínkám.
horory

Hon na knížete Drákulu

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>