Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022

Tajná moc čísel
(2x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
Ukázky

Tajná moc čísel

237 Kč
Bouře
(5x)
Na ospalou vesničku Hovenäset na švédském západním pobřeží se valí bouře. Zrovna tuto noc si pro svůj příjezd vybral August Strindberg, jmenovec slavného spisovatele a finančník ze Stockholmu, který se rozhodl pověsit lukrativní kariéru na hřebíček a otevřít si v budově bývalého pohřebního ústavu vetešnictví.
Ukázky

Bouře

389 Kč
Nalezení
(3x)
Dvojnásobný držitel ceny za nejlepší českou detektivku Jiří Březina se v pátém případu Tomáše Volfa vydává do minulosti, která souvisí se současným případem nejen místem činu.
Ukázky

Nalezení

194 Kč
Hrad ve Skotsku
(5x)
Na Skotskou vysočinu se pomalu snášejí první sněhové vločky a předvánoční závod s časem začíná!
Ukázky

Hrad ve Skotsku

339 Kč
Unesena do Šanghaje
Tsai Jun Li byl úlovek. Titulky novin to často a rády zdůrazňovaly. Mladý, mužný a miliardář. Jenže Ivy nechtěla nikoho „ulovit“. Jun Li byl muž, s kterým chtěla strávit noc. A on tu noc chtěl strávit s ní. Jenže jednou nocí to neskončilo…
Ukázky

Unesena do Šanghaje

69 Kč
Hrobník
(1x)
1893: Augustin Rothmayer pracuje jako hrobník na známém vídeňském ústředním hřbitově.
Ukázky

Hrobník

319 Kč
Na divokém venkově
(6x)
Malvína sice není Aristokratka, ale návrat do lůna rodiny na moravském venkově jí přichystá řadu zážitků, které čtenáře pobaví a rozesmějí...
Ukázky

Na divokém venkově

169 Kč
Urozená kapsářka
Vtipný a jiskřivý společenský příběh s neobvyklou zápletkou dává čtenářům příležitost nahlédnout do prostředí anglické šlechty.
Ukázky

Urozená kapsářka

199 Kč
Ani slovo
(1x)
Jedenáctiletý Mikey se vrací s kamarády domů.
Ukázky

Ani slovo

299 Kč
Ekonomie - Základní kurz
V knize najdete bohatství srozumitelně vysvětlených základních ekonomických pojmů, principů a důsledků rozhodování ekonomických subjektů na mikroekonomické i makroekonomické úrovni.
Ukázky

Ekonomie - Základní kurz

119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>