Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2022
ekonomie

Finanční trhy - 11%
Na trhu ojedinělá publikace věnující se principům a zákonitostem fungování finančních trhů se zaměřením na specifické vlastnosti jednotlivých druhů finančních investičních instrumentů.
ekonomie

Finanční trhy

801 Kč
712 Kč
Finanční matematika pro každého - 11%
Kniha vysvětluje základní matematickými postupy, které jsou spojeny s nejvýznamnějšími finančními produkty a instrumenty. Hlavními výhodami jsou stručnost a výstižnost knihy.
ekonomie

Finanční matematika pro každého

269 Kč
239 Kč
Mezinárodní obchod ve světové krizi 21. století - 11%
Na trhu ojedinělá publikace je určena ekonomům, podnikatelům, obchodníkům, pracovníkům státní správy, studentům vysokých škol a dalším zájemcům o tuto problematiku.
ekonomie

Mezinárodní obchod ve světové krizi 21. století

386 Kč
343 Kč
Lidský kapitál - 11%
Učebnice Jiřího Kameníčka je zasvěceným a čtivým úvodem do díla amerického ekonoma Garyho S. Beckera, který pro své ekonomické analýzy ve velké míře využívá i výsledky dalších společenských věd.
ekonomie

Lidský kapitál

207 Kč
184 Kč
Nenechte si líbit nezaměstnanost! - 11%
Tato kniha není odborným ekonomickým textem pouze pro ekonomy. Naopak je o každodenním kontaktu každého občana s ekonomikou. Je o zákonitostech kapitalismu, ve kterém se každý den pohybujeme. Kniha je napsána pro obyčejné občany.
ekonomie

Nenechte si líbit nezaměstnanost!

53 Kč
47 Kč
Soumrak homo economicus - 11%
(2x)

Soumrak homo economicus navazuje na úspěšnou Sedláčkovu prvotinu Ekonomie dobra a zla. I v tomto textu nalezneme snahu vrátit ekonomii lidský rozměr a lidem víru v ekonomii.

ekonomie

Soumrak homo economicus

116 Kč
103 Kč
Vzestup peněz - 6%
Kniha předního britského historika z je věnována otázkám rozvoje finančního hospodářství, měnového systému a ekonomickým recesím v 19. a 20. století. Jak změnila moc peněz mentální chování lidí? A jak ekonomika zvítězila nak politikou klasického 19. věku?
ekonomie

Vzestup peněz

423 Kč
398 Kč
Živočišné pudy - 6%
Ekonomické dění neurčují jen racionální lidské motivy, měřitelné proměnné či matematicky vyjádřitelné vztahy, v ekonomice působí též mocné psychologické síly, které duchovní otec této teorie, John Maynard Keynes, nazval animal spirits - živočišné pudy.
ekonomie

Živočišné pudy

314 Kč
295 Kč
Korupce - 11%
Korupce v ekonomické teorii a praxi.
ekonomie

Korupce

403 Kč
358 Kč
Naučte se investovat - 14%
Autor vás povede tak, že se naučíte rozlišovat mezi investicemi a spekulacemi, naučíte se správně chápat riziko, odhadovat vnitřní hodnotu akcie, rozlišovat mezi investičními strategiemi.
ekonomie

Naučte se investovat

241 Kč
207 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 80 položek
<< < 1 .. 6 7 8