Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2022

Praktická příručka o kočkách
(3x)
Thomas Stearns Eliot, nositel Nobelovy ceny za literaturu z r. 1948, je jednou z nejvýznamnějších a nejvlivnějších osobností světové literatury 20. století. Proslul jako rafinovaný básník, dramatik a kritik.

Praktická příručka o kočkách

179 Kč
Project 2 Fourth Edition pracovní sešit + audio CD
Project 4. vydání - nové aktualizované vydání nejprodávanější učebnice Project plus oblíbené kreslené příběhy v nové podobě, nová cvičení a nové digitální komponenty - inspirace pro vaše studenty.

Project 2 Fourth Edition pracovní sešit + audio CD

317 Kč
Dalajlamova kočka
(9x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Dozvíme se v něm i to, jak by asi dalajlama reagoval, kdyby dostal jako dárek mrtvou myš. A také, proč zrovna kočičí oči nejlépe vidí lidské slabosti i krásu.

Dalajlamova kočka

220 Kč
Obraz
(1x)
Próza Obraz je nanejvýš zajímavým a vtipným pokusem o použití některých postupů francouzské avantgardy v milostném či spíše (silně) erotickém příběhu.

Obraz

152 Kč
Terezínské ghetto
Historička Veronika Válková ve svých knihách přenáší čtenáře do skutečné, reálné historie, kde spolu s Bárou zažívají napínavé chvilky, zároveň se toho ale také hodně dozvědí.

Terezínské ghetto

224 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(19x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

423 Kč
Návrat Krále Šumavy
(11x)
Životopisný román o nepolapitelném převaděči, který se stal předobrazem Krále Šumavy, vychází z jeho vlastních vzpomínek, svědectví pamětníků i archivních dokumentů.

Návrat Krále Šumavy

378 Kč
Aby radost nezmizela
(1x)
Sborník vzpomínek vznikl po náhlé smrti básníka, rebela a manažera Plastic People Ivana Martina Jirouse, který si odseděl v nejdrsnějších komunistických žalářích osm a půl let vězení.

Aby radost nezmizela

36 Kč
Já & písnička 2
Zpěvník obsakuje lidové písně vhodné pro žáky základních škol. Například: Javorník, Javorník, Kolíne, Kolíne, Ruty šuty, Dajána, Pampelišky, Purpura, Tichá noc, atd.

Já & písnička 2

161 Kč
Já & písnička 3
Zpěvník obsakuje lidové písně vhodné pro žáky základních škol. Například: Padá, padá rosenka, Široký hluboký, Tráva neroste, Dobrodružství s panem Bohem, Gaudeamus igitur, Jízda králů, Báječná ženská, Dělání, Já budu chodit po špičkách...

Já & písnička 3

170 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>