Nejprodávanější knihy - prosinec 2022
pohádky a legendy

Dědečku, vyprávěj o Vánocích - 11%
Knížka Dědečku, vyprávěj o Vánocích je volným pokračováním série knih pro děti Dědečku, vyprávěj. Tentokrát se s Viktorkou a laskavým dědečkem dostáváme do adventního času a připravujeme se na nejkrásnější svátky roku – na Vánoce.
pohádky a legendy

Dědečku, vyprávěj o Vánocích

341 Kč
303 Kč
Harry Potter a prokleté dítě - 11%
(1x)
Harry Potter to nikdy neměl snadné a teď, jako přepracovaný zaměstnanec Ministerstva kouzel, manžel a otec tří školáků, to má ještě těžší.
pohádky a legendy
Ukázky

Harry Potter a prokleté dítě

494 Kč
439 Kč
Modrý tučňák - 11%
Malému tučňákovi připadá, že je stejný jako všichni ostatní. Jenže není černý, je modrý.
pohádky a legendy
Ukázky

Modrý tučňák

269 Kč
239 Kč
Moje první čtení - Fantastické příběhy pro holky a kluky - 11%
V této nádherně ilustrované knížce s velkými, snadno čitelnými písmenky se děti ponoří do jedenácti zábavných příběhů, které je budou bavit. Zlepší si čtení i slovní zásobu.
pohádky a legendy

Moje první čtení - Fantastické příběhy pro holky a kluky

251 Kč
223 Kč
Nejmilejší pohádky - 11%
Nejmilejší pohádky jsou ty, které vyprávíme svým nejmilejším. Až si je přečtete, můžete je vyprávět i vy. Jsou to pohádky na dobrý večer i na dobrou noc. A kdo by chtěl být bez pohádky?
pohádky a legendy

Nejmilejší pohádky

359 Kč
319 Kč
Karlíček a vosy - 11%
(2x)
Je v pořádku někoho mít rád – a je v pořádku někoho rád nemít. Karlíček vosám v lese překáží, nesnesitelně jim páchne a jeho hospodaření na zahradě a v sadu je akorát k vzteku.
pohádky a legendy

Karlíček a vosy

252 Kč
224 Kč
Dort pro Fiškuse - 11%
(1x)
Úvodní kniha celosvětově úspěšné švédské série konečně vychází v češtině. Spolu s Pettsonem v ní budeme péct palačinkový dort Fiškusovi k narozeninám.
pohádky a legendy
Ukázky

Dort pro Fiškuse

323 Kč
287 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
pohádky a legendy

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
České pohádky - 11%
Klasické známé i méně známé pohádky Boženy Němcové, Karla Jaromíra Erbena a Václava Tille-Říhy doprovázejí ilustrace Artuše Scheinera, jednoho z našich nejoriginálnějších ilustrátorů dětské literatury.
pohádky a legendy
Ukázky

České pohádky

359 Kč
319 Kč
Dinosauří pohádky - 11%
Vítej mezi dinosaury! Snad se jich nebojíš? Někteří dinosauři sice mají velké zuby, jsou obrovští, hluční a občas i dost nahlas vrčí, ale ti, které potkáš v našich pohádkách, jsou úplně jiní. Mírumilovní a kamarádští.
pohádky a legendy

Dinosauří pohádky

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 425 položek
<< < 1 2 3 4 .. 43 > >>