Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2022
sci-fi a fantasy

Hobit - 11%
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.
sci-fi a fantasy

Hobit

1 251 Kč
1 112 Kč
Žena, kterou muži neviděli - 11%
(2x)
Alice Sheldonová, spisovatelka publikující pod mužským pseudonymem James Tiptree, Jr., patří nejen k nejvěhlasnějším, ale také k nejkontroverznějším tvářím fantastické literatury.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Žena, kterou muži neviděli

709 Kč
630 Kč
Spasitel - 11%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi a fantasy

Spasitel

134 Kč
119 Kč
Harry Potter and the Philosopher´s Stone - 11%
(3x)
An irresistible new edition of Harry Potter and the Philosopher's Stone created with ultra-talented designers MinaLima, the design magicians behind the gorgeous visual graphic style of the Harry Potter and Fantastic Beasts films.
sci-fi a fantasy

Harry Potter and the Philosopher´s Stone

1 071 Kč
952 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
sci-fi a fantasy

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Rekrut 244 - 11%
(1x)
Svět blízké budoucnosti trpí změnami klimatu, válkami a nekonečnými uprchlickými vlnami. Za vysokou zdí, která chrání starý kontinent od nebezpečného světa tam venku, se ale žije šťastně a pohodlně.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Rekrut 244

333 Kč
296 Kč
Hra o trůny - 11%
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
710 Kč
Bouře mečů - 11%
(2x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Bouře mečů

889 Kč
790 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

470 Kč
Kov - 11%
(2x)
Metal je víra i zákon. Hlavní hrdina dystopického románu hudebního publicisty Karla Veselého (Hudba ohně, Všechny kočky jsou šedé) podle něj žije, i když svět okolo něj se má trochu jiná pravidla.
sci-fi a fantasy

Kov

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 838 položek
<< < 1 2 3 4 .. 84 > >>