Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2022
sci-fi

Klára a Slunce - 11%
(6x)
Ishigurův román Klára a Slunce je zpovědí vyřazené robotky jménem Klára, nadané pokročilou umělou inteligencí i pozoruhodnými pozorovacími schopnostmi.
sci-fi
Ukázky

Klára a Slunce

403 Kč
358 Kč
Krysí ostrov a jiné povídky
(1x)
Pomsta a spravedlnost, láska až za hrob a palčivá nenávist.
sci-fi
Ukázky

Krysí ostrov a jiné povídky

359 Kč
Písečníci a bludný asteroid - 11%
Když vyrostete v sirotčinci na zaostalé planetě Písečnice, nemáte zrovna super vyhlídky. A je úplně jedno, že se v dolech vykopaných mimozemskou rasou vyznáte jako nikdo jiný. Můžete akorát snít, že jednou pojedete do Hlavního Města. Ledaže…
sci-fi
Ukázky

Písečníci a bludný asteroid

447 Kč
398 Kč
Krvavý spolek - 11%
Tanithští první byli staženi z přední linie a užívají si zaslouženého odpočinku. Ten se ale blíží ke konci. Nepřátelský vězeň – jeden ze smrtícího Krvavého spolku – chce zradit své pány, ale mluvit bude jedině s plukovníkem komisařem Ibramem Gauntem.
sci-fi

Krvavý spolek

341 Kč
303 Kč
Žena, kterou muži neviděli - 11%
(2x)
Alice Sheldonová, spisovatelka publikující pod mužským pseudonymem James Tiptree, Jr., patří nejen k nejvěhlasnějším, ale také k nejkontroverznějším tvářím fantastické literatury.
sci-fi
Ukázky

Žena, kterou muži neviděli

709 Kč
630 Kč
Spasitel - 11%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi

Spasitel

134 Kč
119 Kč
Rekrut 244 - 11%
(1x)
Svět blízké budoucnosti trpí změnami klimatu, válkami a nekonečnými uprchlickými vlnami. Za vysokou zdí, která chrání starý kontinent od nebezpečného světa tam venku, se ale žije šťastně a pohodlně.
sci-fi
Ukázky

Rekrut 244

333 Kč
296 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
sci-fi
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

470 Kč
Kov - 11%
(2x)
Metal je víra i zákon. Hlavní hrdina dystopického románu hudebního publicisty Karla Veselého (Hudba ohně, Všechny kočky jsou šedé) podle něj žije, i když svět okolo něj se má trochu jiná pravidla.
sci-fi

Kov

296 Kč
263 Kč
Vzpomínka na Zemi
(5x)
Velkolepé finále nejoceňovanější sci-fi série současnosti.
sci-fi
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

439 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 333 položek
1 2 3 .. 34 > >>