Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2022

Vyhnání Gerty Schnirch
(3x)
Noc z 30. na 31. 5. 1945. Gerta Schnirch, matka několikaměsíční dcerky, je jen s osobními věcmi „odsunuta" společně s ostatními brněnskými Němci směrem na Vídeň.

Vyhnání Gerty Schnirch

314 Kč
Zahradníkův rok
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...

Zahradníkův rok

221 Kč
Zpověď
Vladimír Čech se do našich myslí nesmazatelně zapsal svým charismatickým projevem podtrženým uhrančivým pohledem a hlasem. Jeho vysoká postava byla nepřehlédnutelná a dodávala mu přirozený, úctu budící lidský i herecký projev.

Zpověď

134 Kč
Ztracený symbol
(4x)
Strhující příběh se symbologem Robertem Langdonem. Tentokrát se celý příběh odehrává v USA, a to konkrétně v jeho hlavním městě Washingtonu D. C.

Ztracený symbol

359 Kč
Ekonomie dobra a zla
(2x)
Druhé, značně rozšířené a prohloubené vydání autorovy prvotiny publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje čtenáře po celém světě.

Ekonomie dobra a zla

257 Kč
Lidojedi
Divadelní hra v interpretaci Oldřicha Kaisera, Gabriely Vilhelmové, Jana Dolanského a dalších.

Lidojedi

179 Kč
Myslete na velké cíle
Autoři v audioknize odhalují tajemství jak myslet ve velkém, jednat podle toho a dosáhnout jedinečného úspěchu.

Myslete na velké cíle

618 Kč
Jánošíci s těžkou hlavou
(1x)
Audio podoba česko-slovenského bestselleru, který je patrně prvním seriózním průřezem života našich sousedů na Slovensku od cestopisů Boženy Němcové vydaných daných před 150 lety.

Jánošíci s těžkou hlavou

83 Kč
Pipi Dlouhá punčocha
Pipi má nevšední jméno, chování i vzezření a navíc bydlí sama bez rodičů v domku na okraji města. Přijměte spolu s jejími kamarády Anitou a Tomíkem pozvání k mnohým dobrodružstvím... Učinkují: Barbora Hrzánová, Kryštof Hádek, Rozita Erbanová a další...

Pipi Dlouhá punčocha

224 Kč
Budulínek
Klasická dětská pohádka v podání Karla Hogera.

Budulínek

89 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 381 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 > >>