Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
křesťanství

Skrytá církev - 20%
Nové, přepracované a doplněné vydání životopisné knihy o biskupovi skryté církve, básníkovi a teologovi Felixi M. Davídkovi.
křesťanství
Ukázky

Skrytá církev

169 Kč
135 Kč
Wakan Tanka - Hodiny náboženství pro věčné začátečníky - 11%
(1x)
Jestli budeme mít otevřené supermarkety, a nebudeme mít otevřené kostely, nač ještě žít? Budu v této knize často používat jméno Wakan Tanka. Moc se omlouvám všem ortodoxním katolíkům, klidně si pokaždé dosaďte to naše staré dobré „Bůh“.
křesťanství

Wakan Tanka - Hodiny náboženství pro věčné začátečníky

268 Kč
238 Kč
Ester - 11%
Spisovatelka, scénáristka a teoložka Jana Šrámková zve čtenáře ke dvacetidenní pouti starozákonní knihou Ester. Neocitáme se ovšem v dávné a nepřístupné minulosti, která dovede omámit svou těžkou vůní, ale vyčpí stejně rychle, jako se zavře kniha.
křesťanství
Ukázky

Ester

179 Kč
159 Kč
Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika - 11%
(1x)
Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jak hovořit o víře v dnešní době? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku?
křesťanství

Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika

287 Kč
255 Kč
Atributy apoštolů a evangelistů - 11%
Podrobný popis atributů jednotlivých apoštolů a evangelistů doplněný mnohými ilustracemi. Nezbytná pomůcka nejen každého návštěvníka kostelů, ale i zvídavého turisty, často stojícího před sochou či obrazem některého svatého, netuše o koho se jedná.
křesťanství

Atributy apoštolů a evangelistů

114 Kč
102 Kč
Boží kniha od Pastoral Brothers - 11%
Na počátku bylo pivo – a u něj mladí evangeličtí faráři Karel Müller a Jakub Malý dostali boží nápad.
křesťanství
Ukázky

Boží kniha od Pastoral Brothers

359 Kč
319 Kč
Látka, tělo, vzkříšení podle starokřesťanských autorů - 11%
Vysoké hodnocení tělesnosti je jedním z nejnápadnějších rysů, které křesťanství vneslo do kultury a myšlení pozdní antiky. Víra v Boha, který se vtělil, měla přitom vliv také na představu o člověku.
křesťanství

Látka, tělo, vzkříšení podle starokřesťanských autorů

243 Kč
216 Kč
Perspektiva vzkříšení - 11%
Velikonoční vyznání, že Ježíš byl vzkříšen, je zásadním východiskem jak pro křesťanskou víru, tak pro křesťanskou teologii. Tato kniha proto začíná touto zásadní vnitřní perspektivou křesťanství, využívá vhledů interního realismu a sémiotiky ...
křesťanství

Perspektiva vzkříšení

441 Kč
392 Kč
Radost z Boha - 11%
Mohu vám zaručit, že když nebudete chtít, neodnesete si nic. Mohu Ti zaručit, že když budeš chtít… Bůh je jako pramen, ze kterého si každý odnese tolik, jak velkou si přinese nádobu.
křesťanství

Radost z Boha

260 Kč
231 Kč
Rozhoduj se jako jezuita - 11%
(1x)

Denně stojíme před množstvím pro náš život méně nebo více důležitých rozhodnutí. Vždy bychom se ale chtěli rozhodnout správně. Co to ale vlastně je správné rozhodnutí?

křesťanství

Rozhoduj se jako jezuita

205 Kč
182 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 196 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>