Nejprodávanější Kniha - prosinec 2022
poezie

Barbar v zahradě
(1x)
Barbar v zahradě je sbírka esejů, které představují jakýsi "cestovní deník" básníka putujícího po místech a textech středomořské Evropy, především jižní Francie a Itálie.
poezie

Barbar v zahradě

268 Kč
Básně sebrané (váz.)
(1x)
Souborné vydání všech dosavadních sbírek nejčtenějšího českého básníka současnosti. Autorovy básně se staly kultovními a některé doslova zlidověly.Stranou zůstává pouze výbor z juvenilní tvorby s názvem Mladost - Radost a "kolibřík" s názvem Vše nejlepší.
poezie

Básně sebrané (váz.)

404 Kč
Blues za dívčí duši
Kniha „Blues za dívčí duši" představuje čtenářům podstatný výbor z díla Miroslava Kubese (* 1952), básníka, písničkáře a zakládajícího herce Hanáckého divadla.
poezie

Blues za dívčí duši

441 Kč
Chtěl jsem jí zazpívat - 77%
Obsáhlý výbor z písňových textů Jaromíra Nohavici. Akcentuje texty vážnější a nadčasové a ukazuje tak jejich autora vůbec poprvé knižně jako významného současného českého básníka.
poezie

Chtěl jsem jí zazpívat

230 Kč
53 Kč
Křídla lásek mých
Výbor z tvorby Františka Hrubína pokrývá celou jeho básnickou práci, s důrazem spíše na méně vydávané sbírky a překlady. Vedle básní zde rovněž najdeme ukázky z dosud nepublikované korespondence s Františkem Halasem, Vladimírem Holanem, Kamilem Lhotákem.
poezie

Křídla lásek mých

350 Kč
Moře
(1x)
V pořadí třetí básnická sbírka básníka a spisovatele (* 1962), nazvaná Moře, obsahuje zhruba 90 básní.
poezie

Moře

140 Kč
Pohlazení
Kniha Pohlazení, byla vytvořena automatickým písmem (channelingem) a jde veršovanou sbírku ("vesmírná poezie, která léčí duši a uzdravuje").
poezie

Pohlazení

143 Kč
Říkejte si pohádky
Oblíbené zveršované pohádky Františka Hrubína provázejí celé generace nejmenších čtenářů. S ilustracemi Jiřího Trnky patří ke klasice české poezie pro děti.
poezie

Říkejte si pohádky

161 Kč
Sešit antén
(1x)
Básnická sbírka lotyšské básnířky Liány Lange.
poezie
Ukázky

Sešit antén

99 Kč
Vlastivěda
Nová sbírka Jonáše Hájka (1984), básníka současné nejmladší generace, který za debut Suť obdržel Cenu Jiřího Ortena a byl nominován na Magnesii Litera.
poezie
Ukázky

Vlastivěda

99 Kč
Zobrazuji 401 - 410 z 434 položek
<< < 1 .. 39 40 41 42 43 44 > >>