Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
umění

Oscar
(1x)
Autor shromáždil a přehledně uspořádal všechny dostupné údaje k této nejprestižnější světové filmové ceně i jejímu vývoji.
umění

Oscar

44 Kč
Vybrané kapitoly z dějin kultury
(1x)
Autorka se zabývá historickými aspekty dějin výtvarného umění a hudby a snaží se poskytnout ucelený přehled o vývoji nejdůležitějších oblastí umění a kultury zejména v Evropě a v naší zemi. Vhodné především pro studenty gymnázií a středních škol.
umění

Vybrané kapitoly z dějin kultury

252 Kč
Z každého z nás postupem let něco zmizí
Knižně publikovaný rozhovor literárního historika Michala Bauera s básníkem a výtvarníkem po jeho návratu z exilu do Prahy je umělcovým ohlédnutím se za uplynulými léty a jakousi bilancí a konfesí.
umění

Z každého z nás postupem let něco zmizí

324 Kč
Za novou architekturu
Patrně nejdůležitější spis k moderní architektuře a jedna z nejvýznamnějších knih 20. století. Slavný architekt v ní vysvětluje své technické a estetické teorie, pohled na průmysl, ekonomiku, vztah mezi formou a fukcí, atd.
umění

Za novou architekturu

558 Kč
Emil Orlik
Katalog ke stejnojmenné výstavě je vlastně malou monografií známého pražského umělce, grafika, kreslíře a portrétisty z počátku 20.století.
umění

Emil Orlik

54 Kč
Krajkářství
Téměř po sto letech vychází opět publikace, věnovaná paličkované krajce. Kromě základů techniky paličkování s názornými kresbami přináší rozsáhlý vzorník základních typů krajek i s podvinky.
umění
Ukázky

Krajkářství

144 Kč
Praha 1310-1419
Kniha s bohatou fotografickou i ilustrační dokumentací pojednává o jednotlivých pražských objektech - církevních i světských - vrcholné gotiky.
umění

Praha 1310-1419

723 Kč
V mé paměti - 44%
(1x)
Druhé vydání memoárů známé fotografky a filmové režisérky, která pracovala pro Adolfa Hitlera.
umění

V mé paměti

479 Kč
269 Kč
Zobrazuji 441 - 450 z 473 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 47 48 > >>