Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
příběhy ze života

Dobrodruh - 20%
(2x)
Fred sleduje z okénka malého letadla tajuplnou džungli pod sebou. Vždycky snil o tom, že bude dobrodruhem a objevitelem neznámých zemí. Kéž by mohli přistát a probádat to tam. Netuší, že už za pár chvil se jeho přání splní. Letadlo se zřítí....
příběhy ze života
Ukázky

Dobrodruh

198 Kč
158 Kč
Cha cha chá, zasmál se Mordechaj - 20%
(1x)

Vyprávění o podivuhodném dobrodružství židovského mladíka provede čtenáře deseti stoletími historie Židů v Čechách.

příběhy ze života
Ukázky

Cha cha chá, zasmál se Mordechaj

198 Kč
158 Kč
Ikabog - 20%
(4x)
Království jménem Přehršlánie bývalo nejšťastnější na světě. Oplývalo spoustami zlata, zdejší král měl nejkrásnější knír ze všech a po místních dobrotách lidé tančili blahem. Jen v mlžném Mokřadu na severu žil podle legendy strašlivý Ikabog.
příběhy ze života
Ukázky

Ikabog

349 Kč
279 Kč
Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
příběhy ze života
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
Po stopách ztraceného syna - 20%
Vojta, Jindra a Tereza mají pro strach uděláno. Společně odhalili tajemství jeskyně pokladů i staré cihelny, jejich přátelství ale poslední dobou není jako dřív. Vojta si našel nového kamaráda a zdá se, že ten se líbí i Tereze. Nešťastný Jindra si nerozumí ani s rodiči, a tak uteče z domova.
příběhy ze života
Ukázky

Po stopách ztraceného syna

199 Kč
159 Kč
Pražské povstání - 20%
(1x)
Je 25. dubna 1945. To, že do konce druhé světové války zbývají dva týdny, ví jen Bára. Německá armáda ustupující před Spojenci se v Čechách a na Moravě hodlá bránit do posledního dechu.
příběhy ze života
Ukázky

Pražské povstání

212 Kč
170 Kč
Anna z ostrova - 20%
Ve třetím pokračování Anny ze Zeleného domu se Anně splní její velký sen: odejde studovat do města na univerzitu. V novém prostředí opět najde řadu spřízněných duší a nouzi nemá ani o nápadníky. Dokáže si však Anna správně vybrat? Zvítězí její vzletné ideály, nebo srdce a to, co doopravdy cítí?
příběhy ze života
Ukázky

Anna z ostrova

209 Kč
167 Kč
Kapky na kameni - 20%
(1x)

50 neobyčejných příběhů neobyčejných žen Příběhy padesáti žen a dívek z Čech a Slovenska, které posouvaly hranice. Nenápadné ale vytrvalé rebelky bojovaly za práva žen, snažily se uplatnit v umění, sportu nebo ve vědě.

příběhy ze života
Ukázky

Kapky na kameni

279 Kč
223 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 20%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
příběhy ze života
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 39 položek
<< < 1 2 3 4