Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
česká

Na divokém venkově
(7x)
Malvína sice není Aristokratka, ale návrat do lůna rodiny na moravském venkově jí přichystá řadu zážitků, které čtenáře pobaví a rozesmějí....
česká
Ukázky

Na divokém venkově

223 Kč
Země
(2x)
Lea o všechno přišla. Několikrát. Válka jí vzala rodinu, komunisti dceru, škodolibost osudu partnera. Naštěstí ale dostala do vínku nevšední dar – téměř nadpřirozenou fyzickou sílu.
česká

Země

359 Kč
Listopád
(18x)
Jaký by byl váš život, kdyby v listopadu 1989 dopadlo všechno jinak?
česká
Ukázky

Listopád

359 Kč
Tsunami
(3x)
Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou.
česká
Ukázky

Tsunami

404 Kč
Jsem jejich bůh
Bergen, Norsko, 1999. Světlo a tma; vědomí a nevědomí; vnitřní a vnější svět; nezlomná sebejistota a zdrcující pochybnost. Pýcha a pád. Ztráta a hledání. Vír obsedantních myšlenek a existenciální znejištění, které prožívá hrdina románu Josefa Pánka.
česká
Ukázky

Jsem jejich bůh

340 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry
(8x)

Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost; a psychotronika mu dává možnost bleskově jí využít.

česká
Ukázky

Mycelium VII: Zakázané směry

529 Kč
Slovensko 30 let poté
(4x)
Kam se ubíral slovenský národ za uplynulých třicet let samostatnosti? Precizně zpracovaný vhled do dění u našich sousedů a na vývoj vztahu Slováků a Čechů od jednoho z nejuznávanějších českých spisovatelů současnosti.
česká
Ukázky

Slovensko 30 let poté

224 Kč
Sudetský dům
(5x)
Je léto 1945, krátce po válce. Mnohé české rodiny míří do Sudet, aby zde zabraly domy po odcházejících Němcích. Jiří a Marie Smolíkovi, společně se synem Františkem, dorazí s celým svým skromným majetkem do podhorské vsi Glasendorf.
česká

Sudetský dům

314 Kč
Zahrada, Rest
(6x)
Detektivní série Trujkunt dějově zasazená do nejvýchodnějšího cípu Česka, kde se běžně hovoří těšínsko-jablunkovským nářečím „po naszymu“, pokračuje povídkami Zahrada a Rest, v nichž se vrací na scénu svérázný major ostravské kriminálky Roman Saran.
česká
Ukázky

Zahrada, Rest

313 Kč
15 let v Rusku
(2x)
O ruské politice si můžete dlouhé hodiny číst z nejrůznějších zdrojů. Jak se ale v Rusku žije řadovým občanům? To už se tak snadno nedozvíte.
česká
Ukázky

15 let v Rusku

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>