Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2022
beletrie

Půlnoční knihovna
(7x)

Který život je pro nás ten pravý?

Každý z nás už někdy přemýšlel nad tím, jestli ve svém životě nemohl udělat něco jinak a kam by ho takové rozhodnutí posléze nasměrovalo.

beletrie

Půlnoční knihovna

350 Kč
Putování s oslem!
Humoristické vyprávění o prázdninových putováních Miloslava Šimka, Josefa Fouska a jejich přátel po Šumavě. Vtipný cestopis o toulkách několika kamarádů s nevyzpytatelným oslem Honzou.
beletrie

Putování s oslem!

242 Kč
Slon v Polívce
Co uděláte, když se ve vašem oblíbeném koupacím rybníku zničehonic objeví maringotka tažená slonem a ne ledajakým? Přesně to se stane čtveřici kamarádů, která u rybníka Polívka tráví svoje letní dny. Bláznivá knížka, v níž je možné úplně všechno!
beletrie
Ukázky

Slon v Polívce

179 Kč
Stvůra
(5x)
V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem.
beletrie

Stvůra

269 Kč
Tajemná Řásnovka

"Audioknihu čte Marek Holý."

Věčné hádky rodičů jsou pro čestného, citlivého Jindru Sochora k nevydržení, a tak uteče z domova. Objeví přitom tajemnou čtvrť Řásnovka a partu hochů. Společné se pustí do hledání klubovny a založí Stráž Řásnovky. To pravé dobrodružství začíná, když je osloví Tonda Menčík, vynálezce stolní hry Fan-Tan, kterou hraje celá Řásnovka. Pomůže Jindra a jeho klub Tondovi dosáhnout spravedlnosti?

beletrie

Tajemná Řásnovka

314 Kč
Vabank
V létě roku 1989 založil skladatel Michael Kocáb spolu s novinářem Michalem Horáčkem iniciativu MOST, která si dala za cíl zprostředkovat jednání mezi komunistickou mocí a představiteli nezávislých opozičních sdružení.
beletrie

Vabank

359 Kč
Valentýnka a narozeniny
Devítiletá Valentýnka je trochu snílek, trochu průzkumnice.
beletrie
Ukázky

Valentýnka a narozeniny

269 Kč
Vražda pro štěstí
Kdo stojí za vraždou šéfredaktora svérázného literárního časopisu? Detektivka Josefa Škvoreckého a Jana Zábrany Vražda pro štěstí nás zavede do světa pražské prvorepublikové smetánky i mezi hospodské povaleče a zlodějíčky.
beletrie

Vražda pro štěstí

314 Kč
Zlatá zebra
Pro děti 5-8 let a všechny starší, kteří si chtějí zavzpomínat na své dětství.
beletrie

Zlatá zebra

224 Kč
Agnes a ostrov Stínů
(1x)
Stýskalo se vám po odvážné Agnes, veselém Karim, drzé koale Bobo, sucharovi Gormovi, moudrém Ezrovi a laskavé Leile? Vydejte se spolu s nimi vstříc dalšímu dobrodružství!
beletrie

Agnes a ostrov Stínů

386 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 339 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 34 > >>