Nejprodávanější tituly - prosinec 2022

Zmizelá Šumava – S Emilem pěšky
(1x)
Jedinečný turistický průvodce vytrácející se šumavskou historií. Okouzlila vás dokumentární série Zmizelá Šumava?
Ukázky

Zmizelá Šumava – S Emilem pěšky

269 Kč
Železná rukavice
Ondřej z Rohatce se usadil na hradě Jenčov, který dostal od markraběte Karla se služby, jenž mu prokázal při tažení v Itálii. Avšak ne všichni jsou z takového stavu nadšeni. Co je asi může k tomu bezvýznamnému zboží přitahovat?

Železná rukavice

305 Kč
Život po Kafkovi
(1x)
Román inspirovaný osudem Kafkovy snoubenky Felice Bauerové. Kdo vlastně byla Kafkova snoubenka Felice Bauerová, žena, kterou generace Kafkových fanoušků znají jen jako milovnici masitých pokrmů, těžkého nábytku a přesně nařízených hodinek?
Ukázky

Život po Kafkovi

268 Kč
0 Tu, svazek první
(25x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

Ukázky

0 Tu, svazek první

403 Kč
Amáliina nehybnost
(1x)
Sedm let v životě ženy – redaktorky časopisu, poučené všemi druhy umění i myšlenkových konceptů, ženy, která pomalu prošvihává svou biologickou roli matky a řešení hledá v psychoterapii, miluje hory a Japonsko, a její pozorovatelský talent cílí na zpočátku zásadní, pak trapný a nakonec komický seznam mužů, z nichž ten nejdůležitější je – mrtvý.
Ukázky

Amáliina nehybnost

233 Kč
Cizinec
(1x)
Cizinec je román se znamením absurdnosti a lhostejnosti, ovšem natolik naléhavý, že ho nedokážeme číst s lhostejným srdcem. Je to román, ke kterému se určitě vrátíme. Možná nám pomůže, abychom víc porozuměli životu, světu, sobě…

Cizinec

259 Kč
David Hecl: Mluví k vám kapitán
(3x)
Dámy a pánové, připoutejte se, protože vás čeká opravdový zážitek. Je to už víc než třicet let, co David Hecl poprvé usedl do kokpitu. Tehdy ho trochu vylekal rámus motoru a těžko si pomyslel, že jednou to bude právě on, kdo do Prahy přiveze největší dopravní letadlo světa.

David Hecl: Mluví k vám kapitán

323 Kč
Děj se co děj, nemáte se čeho bát
(3x)
Psycholožka Dana Němcová (* 1934) patří k významným osobnostem poválečné české společnosti. Během posledních třiceti let poskytla řadu rozhovorů, včetně vzpomínek rozhlasových. Její memoáry jsou cennou součástí české národní paměti.

Děj se co děj, nemáte se čeho bát

313 Kč
Deníček psychiatričky
(2x)
Kniha o zaškobrtnutích, peripetiích, radostech a boji s větrnými mlýny.

Deníček psychiatričky

296 Kč
Husa Líza a vánoční hvězda
(1x)
Když husa Líza zjistí, že na vánočním stromě chybí hvězda, vydá se na dlouhou cestu, aby z oblohy uloupla jednu zářící hvězdu. Je jí jedno, jak dlouhé bude její putování, ona se nevzdá!

Husa Líza a vánoční hvězda

194 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>