Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
beletrie

Johannes a Tarjei – biatlonové legendy - 20%
Jsou bratři, nejlepší kamarádi, ale také soupeři. Jedinečný vhled do života špičkových biatlonistů, bratří Boových.
beletrie
Ukázky

Johannes a Tarjei – biatlonové legendy

238 Kč
190 Kč
Jonas a cizinec - 20%
Alexandr Mirnyj je pohledný kluk, který před dvaceti roky odešel s rodiči z Ukrajiny do Čech. V Praze vystudoval fakultu architektury. Jeho život nabral nečekané obrátky, když se seznámil s Jonasem Tarnusem, švédským podnikatelem.
beletrie
Ukázky

Jonas a cizinec

89 Kč
71 Kč
Jsi tam? - 20%
Nina je autorkou kuchařek, má vlastní byt, skvělé kamarády a milující rodinu.
beletrie
Ukázky

Jsi tam?

339 Kč
271 Kč
Kamarád na sex - 20%
Nehledám vztah, jen někoho na jednu noc. Nebo na víc nocí. Vztah zahrnuje spoustu věcí, které vlastně ani jeden tak docela nechce dělat, ale myslí si, že je to tak správně, protože to je přece náplň vztahu…
beletrie
Ukázky

Kamarád na sex

149 Kč
119 Kč
Kapitán Stellwerther - 20%
Vilém býval jezuitou a pracoval jako biskupský sekretář. Na sever ho vyslali před lety, aby vyšetřil jeden temný případ. A on už na severu zůstal, stal se venkovským knězem a učitelem. V hladových zimních měsících lovil panskou zvěř a jako správný pytlák si nechal narůst plnovous.
beletrie
Ukázky

Kapitán Stellwerther

279 Kč
223 Kč
Kdo zabil mého otce - 20%
(1x)
Literární zpověď, která je stručnou, ale sžíravou obžalobou francouzského třídního systému a zároveň něžným milostným dopisem. Autor se po mnoha letech vrací na sever Francie do průmyslového městečka, které popsal v knize Skoncovat s Eddym B.
beletrie
Ukázky

Kdo zabil mého otce

149 Kč
119 Kč
Kinského zahrada - 20%
(1x)
Za branami Kinského zahrady se kromě pomníků, soch a jezírek skrývá také řada pohnutých osudů. V romantických zákoutích ožívají setkání, která se vydávají neočekávanými směry. Kam až nakonec povedou?
beletrie
Ukázky

Kinského zahrada

194 Kč
155 Kč
Kniha noci - 20%
Ve světě Charlie Hallové je možné manipulovat se stíny - pro zábavu, pro zkrášlení, ale taky aby člověk získal moc a vliv. Je možné změnit něčí city i vzpomínky, ale práce se stíny má svou cenu a může vám z života ukrást mnohé.
beletrie
Ukázky

Kniha noci

299 Kč
239 Kč
Knihovnice z Troublesome Creeku - 20%
(2x)
Odlehlou horskou část Kentucky sužuje velká hospodářská krize víc než bohatší části Spojených států. Lidé živoří, ale nevzdávají se.
beletrie
Ukázky

Knihovnice z Troublesome Creeku

258 Kč
206 Kč
Kód růže
(1x)
Rok 1940. Zuří druhá světová válka a Británie se připravuje k boji s nacistickým Německem. V zámečku Bletchley Park je založeno speciální kryptografické pracoviště, kde se ty nejbystřejší hlavy učí dešifrovat tajné informace nepřátelských vojsk.
beletrie
Ukázky

Kód růže

299 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>