Nejprodávanější tituly - únor 2022

Oheň a krev
(4x)
Oheň a krev, úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí zcela nový pohled na bouřlivou, často krvavou a vždy fascinující historii Západozemí.
Ukázky

Oheň a krev

670 Kč
Síla přírody
(1x)
Nový případ detektiva Aarona Falka.

Síla přírody

350 Kč
Tři ženy
Objevitelská kniha Tři ženy zobrazuje s hlubokým pochopením a velkou emocionální silou křehkost a složitost ženské touhy i její přetrvávající nerovnoprávnost.

Tři ženy

313 Kč
Vzpomínka na Zemi
(4x)
Velkolepé finále nejoceňovanější sci-fi série současnosti.
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

332 Kč
Zhouba Londýna
Inspektor James Quill se blíží k triumfálnímu závěru největšího zásahu proti překupníkům drog ve své kariéře, jenže hlavní podezřelý je zavražděn přímo na policejní stanici.
Ukázky

Zhouba Londýna

268 Kč
Zvony Londýna
(3x)
Peter Grant, londýnský detektiv a čarodějnický učeň, nyní hraje klíčovou roli v bezprecedentní operaci bezpečnostních sil, která má Muže bez tváře dostat před soud.
Ukázky

Zvony Londýna

268 Kč
Ave Maria
Nový román autorky úspěšné knihy Čím jsou lidé živi zavádí čtenáře tentokrát do učitelského prostředí v období nastupující normalizace. V její dusné atmosféře se prolíná několik silných příběhů, jejichž protagonistkami jsou především ženy.

Ave Maria

89 Kč
Hostina pro vrány
(2x)
Západozemí ochromila válka. Ze silného a sebevědomého království zůstaly jen trosky a z mocných rodů jsou nyní pouhé frakce, které bojují o přežití. Železný trůn sice stále láká další a další kandidáty, ale síla na jeho získání jim schází...
Ukázky

Hostina pro vrány

799 Kč
Jak dál?
Rozhovor se třinácti osobnostmi české vědy, kultury a politiky.

Jak dál?

266 Kč
Jaromír Roller
Do fotografií Jaromíra Rollerova se promítají krajiny, města, konformní i bohémská místa, budovy, cesty a ulice spolu s rozličnými lidmi a jejich posláním.

Jaromír Roller

351 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100