Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
ostatní

Není Milán jako Milán - 20%
(1x)
Milán je jako špička ledovce, pod kterým leží jeho nesmírná historie. Abychom ho poznali, je třeba mít trpělivost ho poslouchat. Stetoskopem. Jak pulzuje uvnitř. Je třeba umět ho slyšet. Jeho "navzdory". Tam, kde odhaluje svou paměť.
ostatní
Ukázky

Není Milán jako Milán

250 Kč
200 Kč
Proměna krve - 20%
(2x)
V autobiografické stati z pozůstalosti Proměna krve známý německy píšící autor souvisle popisuje svůj duchovní vývoj a zabývá se okultními otázkami.
ostatní
Ukázky

Proměna krve

128 Kč
102 Kč
Srí Lanka - 20%
(2x)
Publikace ze série „praktických průvodců“ (Cesta kolem Kuby za 14 dní, Tokio, Thajsko, Malta a Gozo). Tentokrát se může čtenář seznámit s kouzelnou Srí Lankou.
ostatní
Ukázky

Srí Lanka

89 Kč
71 Kč
Betonové dekorace - 20%
Vzestup trendu severského stylu přinesl do tvoření nový prvek – beton. Splňuje totiž požadavky minimalismu, elegance a snadné kombinovatelnosti. Tato kniha vhodná i pro naprosté začátečníky vám poradí, jak postupovat, když si některou z oblíbených dekorací chcete vyrobit doma.
ostatní
Ukázky

Betonové dekorace

149 Kč
119 Kč
Brazílie - 20%
(1x)
Humoristická knížka, která je současně užitečnou konverzační příručkou a učebnicí, jak překonat nedorozumění způsobená portugalským jazykem i kulturní odlišností temperamentních Jihoameričanů.
ostatní
Ukázky

Brazílie

154 Kč
123 Kč
Hudba, smysl a nesmysl - 20%

Alfred Brendel je bezesporu jedním z nejvýznamnějších klavíristů a umělců 20. století. Je historicky prvním pianistou, který nahrál kompletní klavírní dílo Ludwiga van Beethovena. Souborné vydání jeho esejů se ve světě stalo velkou událostí.

ostatní
Ukázky

Hudba, smysl a nesmysl

329 Kč
263 Kč
Jdi! - 20%
První díl rozsáhlých pamětí československého legionáře, působícího za války v Rusku a ve Francii a později přednosty Vojenské kanceláře presidenta republiky a ministra národní obrany, generála Otakara Husáka.
ostatní
Ukázky

Jdi!

159 Kč
127 Kč
Kůže - 20%
Názorný průvodce výběrem, šitím, opravami kůže. V první části knihy jsou popsány pomůcky a základní způsoby šití, nýtování a zdobení kůže. Druhou část tvoří postupové návody na vlastnoruční zhotovení opasku, vodítka na psa, závěsného pouzdra ...
ostatní
Ukázky

Kůže

237 Kč
190 Kč
On mne vede - 20%
(1x)
Ve své druhé knize se autor opět ohlíží za tím, co zakusil, a vydává svědectví o své víře a o mocném působení Boží prozřetelnosti.
ostatní
Ukázky

On mne vede

159 Kč
127 Kč
Trénink je v hlavě - 20%
Etolog a trenér zvířat RNDr. František Šusta se ve své nové knize vrací k tématu Jak se zvířata učí.
ostatní
Ukázky

Trénink je v hlavě

249 Kč
199 Kč
Wittgensteinova kniha faktů - 20%
(2x)

Beletristický text s nadhledem líčí příběh rodiny velkokapitalisty. Rodinu popisuje po kapitalistově odchodu. Podobu jeho ženy Poldi si někteří občané Kladna ještě uchovávají v paměti.

ostatní
Ukázky

Wittgensteinova kniha faktů

198 Kč
158 Kč
Život na cestě: autobiografie - 20%
Autobiografie světoznámého britského neurologa Olivera Sackse, který se proslavil svými případovými studiemi fascinujících a neobvyklých lidských příběhů (ať se jedná o epidemii spavé nemoci, která své oběti zanechala na desetiletí v katatonickém sta
ostatní
Ukázky

Život na cestě: autobiografie

179 Kč
143 Kč
Jiná modernita - 20%
Na příkladu čtyř vyhraněných malířských solitérů se snaží ukázat, že skutečně hodnotná umělecká díla 20. století často nevznikala v hřmotu avantgard, ale naopak tehdy, kdy se přemýšliví a talentovaní malíři odvraceli od módních avantgardních vln.
ostatní
Ukázky

Jiná modernita

245 Kč
196 Kč
Pan Selfridge - 20%
Kniha, která se stala inspirací úspěšného televizního seriálu Pan SelfridgeŽivot zakladatele známého obchodního domu Selfridges, který revolučním způsobem ovlivnil i naše nakupování, byl plný přepychu, krásných žen a hazardu.
ostatní
Ukázky

Pan Selfridge

199 Kč
159 Kč
Proměněné sny - 20%
(3x)
Deset rozhovorů o iluzích a deziluzích, které přináší víra. Kniha přirozeně vypovídá o vztahu naší doby, křesťanství a víry z několika úhlů pohledu. Kniha získala cenu Litera v kategorii publicistika.
ostatní
Ukázky

Proměněné sny

169 Kč
135 Kč
Sbíráme mince a bankovky - 20%
Tato kniha je především praktickou pomůckou pro začínající i pokročilé sběratele mincí a bankovek.
ostatní
Ukázky

Sbíráme mince a bankovky

149 Kč
119 Kč
Arizace české kinematografie - 20%
(1x)
Cílem publikace je sledovat, jak Němci v letech 1938-1945 využili arizace k ovládnutí české kinematografie.
ostatní
Ukázky

Arizace české kinematografie

110 Kč
88 Kč
Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela - 20%
Poutník Zanim Utíkal putuje se svým Imaginárním přítelem, duchem pana Václava Šaška z Bířkova, účastníkem poselstva, vyslaného v 15 století Jiřím z Poděbrad „Na konec světa,“ po podobné cestě v dnešním století.
ostatní
Ukázky

Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela

99 Kč
79 Kč
Geometrie v dějinách náboženství
Titul a podtitul knihy zcela přesně charakterizují ústřední téma těchto úvah. Na konkrétních příkladech z dějin umění autor dokládá souvislosti mezi geometrií, kulturou a náboženskými i sociálními změnami.
ostatní
Ukázky

Geometrie v dějinách náboženství

158 Kč
Háčkovaná ZOO - 20%
Autorka úspěšných knih Háčkování a Háčkování 2 předkládá další podrobné a srozumitelné postupy na zhotovení 20 úžasných háčkovaných zvířátek ze ZOO s krátkou vysvětlující školičkou základů techniky v úvodu.
ostatní
Ukázky

Háčkovaná ZOO

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 201 - 220 z 264 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 14 > >>