Nejprodávanější Kniha - únor 2022
přírodní vědy

Čísla nelžou - 11%
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?
přírodní vědy

Čísla nelžou

359 Kč
319 Kč
Milý Micíku, aneb Covid v Kocourkově - 11%
Jak se pozná „hodný“ a „zlý“ virus? Proč viry mutují, a můžeme to my, jejich lidští hostitelé, nějak ovlivnit? Jak to, že s počty nakažených se dlouho zdánlivě nic neděje, načež náhle a prudce vyskočí na několikanásobek?
přírodní vědy

Milý Micíku, aneb Covid v Kocourkově

323 Kč
287 Kč
Komiksová biologie - 11%
Trápili jste, když vás učitel přírodopisu na střední škole požádal, abyste rozpitvali žábu?
přírodní vědy

Komiksová biologie

359 Kč
319 Kč
Stručná historie času - 11%
(1x)
Kniha se stala světovým bestsellerem a byla přeložena do více než čtyřiceti jazyků. Jeden z nejvýznamnějších vědců současnosti v ní odpovídá na otázky jako: Jaká je povaha prostoru a času? Kde se vzal vesmír a kam směřuje? atd.
přírodní vědy

Stručná historie času

259 Kč
230 Kč
Falešný poplach - 11%
(1x)
Dost už bylo paniky kolem hurikánů, požárů a mizejících ledovců, říká dánský autor Bjorn Lomborg ve své poslední knize Falešný poplach.
přírodní vědy
Ukázky

Falešný poplach

448 Kč
398 Kč
Sýkorky milují meduňku - 11%
Věděli jste, že sýkory modřinky milují meduňku, protože s její pomocí mohou vyhánět parazity z hnízda? Nebo že mandelinka mátová dokáže spořádat tolik máty, že po ní pak sama voní?
přírodní vědy

Sýkorky milují meduňku

332 Kč
295 Kč
Obecná biologie - 11%
Máte před sebou učebnici, která je zaměřena na otázky biologické evoluce, biologie buňky a genetiky. Zahrnuje tedy jen výsek středoškolského učiva biologie.
přírodní vědy

Obecná biologie

248 Kč
220 Kč
Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
přírodní vědy
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Ani na to nemyslete - 11%
(1x)
Zachránit planetu? Nejdřív je potřeba prozkoumat klima našich mozků.
přírodní vědy

Ani na to nemyslete

359 Kč
319 Kč
Atlas bylin 2 - 11%
(1x)
Nalzenete zde více než 100 planě rostoucích druhů, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu.
přírodní vědy
Ukázky

Atlas bylin 2

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 218 položek
1 2 3 .. 22 > >>