Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
cizojazyčná

Othello, benátský mouřenín / Othello, the Moor of Venice - 20%
Hra o velkých vášních a malých lidských špinavostech přináší strhující příběh ďábelské intriky, která z čestného člověka udělá vraha milované ženy.Dvojjazyčné česko-anglické vydání textu divadelní hry.
cizojazyčná

Othello, benátský mouřenín / Othello, the Moor of Venice

158 Kč
126 Kč
Saturnin - 20%
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
cizojazyčná
Ukázky

Saturnin

200 Kč
160 Kč
Robinson Crusoe A1/A2 - 20%

Učte se anglicky s nejznámějším trosečníkem všech dob! Příběh Robinsona, který prožil na opuštěném tropickém ostrově neuvěřitelných 28 let, je zpracován pro začátečníky a mírně pokročilé studenty angličtiny. Mohou si tak vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v cizím jazyce. Zrcadlový český překlad umožní čtenářům obratem zkontrolovat, zda anglickému textu správně porozuměli.

cizojazyčná
Ukázky

Robinson Crusoe A1/A2

149 Kč
119 Kč
Hašiš a jasnozřivost - 20%
Krátké povídky vztahující se, byť někdy jen okrajově, k Praze, byly napsány na sklonku autorova života. V textech se mísí Meyrinkův osobitý humor s tajemnem, mystikou, ale i zcela obyčejnými jevy.
cizojazyčná
Ukázky

Hašiš a jasnozřivost

49 Kč
39 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
cizojazyčná
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Sovička Hugo - 20%

Česko-anglická pohádka o sovičce Hugo z čarovného lesa plná krásných ilustrací. V čarovném lese žije sovička Hugo. Hugo je malý, ale má velkou chuť létat. Létá sem a tam, se zavřenýma očima i pozadu, a ne vždy se vyhne nárazu.

cizojazyčná
Ukázky

Sovička Hugo

189 Kč
151 Kč
Špinavá tajemství - 20%
Emma ze svého přízemního bytu na předměstí Londýna často slýchá každodenní život zdánlivě dokonalé rodiny nahoře. Až jednoho dne uslyší něco znepokojivého: dívka Freya zmizela a policie vyslýchá její rodiče Steph a Paula. Mají nějaké nepřátele?
cizojazyčná
Ukázky

Špinavá tajemství

279 Kč
223 Kč
Inkoust a pečeť - 20%
(1x)
Aloysius „Al“ MacBharrais má zvláštní talent. Je pečetníkem: pomocí magických inkoustů dokáže sesílat zaklínadla zvaná Pečeti, kterými chrání náš svět před vpády bytostí odjinud a vymáhá úmluvy s veškerými známými božstvy. Pouhých pět lidí na světě ovládá totéž umění jako on.
cizojazyčná
Ukázky

Inkoust a pečeť

279 Kč
223 Kč
Matčina panenka - 20%
(2x)
Mirabelle žije v domě se zabedněnými okny a zamčenými dveřmi. Nikdy se nepodívala ven, protože jí to Matka nedovolí. A ta přece všechno dělá pro její dobro. Miluje Mirabelle jako svoji panenku.
cizojazyčná
Ukázky

Matčina panenka

279 Kč
223 Kč
Římské báje A1/A2 - 20%
Učte se italsky se slavnými starověkými bájemi! Budou vám vyprávět o počátcích velikého města a o hrdinských činech odvážných mužů a žen. Dozvíte se z nich, jak byl založen a jak vzkvétal Řím a kdo přispěl ke vzniku mocné říše, která se nesmazatelně zapsala do dějin lidstva.
cizojazyčná
Ukázky

Římské báje A1/A2

159 Kč
127 Kč
Italské pohádky A1/A2 - 20%
Učte se italštinu při čtení původních pohádkových příběhů. Některé připomenou pohádky, které známe od dětství z vyprávění babiček a dědečků, další překvapí svou nečekanou zápletkou a neobvyklými hrdiny.
cizojazyčná
Ukázky

Italské pohádky A1/A2

169 Kč
135 Kč
Příběh Casanovy - 20%
(1x)
Studujte italštinu s legendárním svůdníkem z Benátek! Je známý především díky svým milostným avantýrám, ale ve skutečnosti se jednalo o velmi vzdělaného muže, zdatného spisovatele, volnomyšlenkáře, dobrodruha a cestovatele.
cizojazyčná
Ukázky

Příběh Casanovy

149 Kč
119 Kč
České pohádky pro malé děti - Tschechische Märchen für kleine Kinder - 20%
V knize najdete nejznámější české pohádky ve dvou jazykových verzích, v češtině a v němčině. Bohatě ilustrované příběhy jsou převyprávěny dnešním jazykem, ale pořád mají v sobě kouzlo a důvtip klasických pohádek, které nás doprovází od dětství.
cizojazyčná
Ukázky

České pohádky pro malé děti - Tschechische Märchen für kleine Kinder

279 Kč
223 Kč
Der Schatz im Silbersee / Poklad na Stříbrném jezeře - 20%
Karel May je známý především jako autor dobrodružných románů. Jeden z nejslavnějších z nich vypráví o dobrodružné cestě za starým indiánským pokladem, který je uložen uprostřed Stříbrného jezera.
cizojazyčná
Ukázky

Der Schatz im Silbersee / Poklad na Stříbrném jezeře

209 Kč
167 Kč
Chrám Matky Boží v Paříži A1/A2 - 20%
(2x)
Příběh krásné Esmeraldy je zpracován pro čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem ve francouzštině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začínající studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda francouzskému textu správně porozuměl.
cizojazyčná
Ukázky

Chrám Matky Boží v Paříži A1/A2

149 Kč
119 Kč
Slavné ženy B1/B2 - 20%

Příběhy dvaceti výjimečných žen v češtině a v angličtině! Příběhy dvaceti výjimečných žen najdete v této knize v české a v anglické verzi. Kniha je určena pro mírně pokročilé studenty angličtiny, kteří se rádi učí nebo si procvičují cizí jazyk čtením.

cizojazyčná
Ukázky

Slavné ženy B1/B2

189 Kč
151 Kč
You are weird - 20%
(1x)
This moving and compelling story, which is based on real events, will touch both your heart and your desires.
cizojazyčná
Ukázky

You are weird

99 Kč
79 Kč
Džin - 20%
(1x)
Kniha o behaní, (ťažkom) živote a najmä o láske. Trojica autobiografických noviel zo života režimom prenasledovanej rodiny a dospievaní v atmosfére totalitnej šedi. Dvadsaťpäť rokov po prvom oficiálnom vydaní vychádza Džin konečne v reedícii.
cizojazyčná
Ukázky

Džin

249 Kč
199 Kč
Muž, který zemřel - 20%
Tato novelka patří k posledním dokončeným pracem a znalci Lawrencova díla si ji cení jako malý skvost, do něhož autor citlivě vložil svůj názor na křesťanství a současně na klíčovou roli osvobozené sexuality.
cizojazyčná
Ukázky

Muž, který zemřel

49 Kč
39 Kč
Pavouk - 20%
Magické povídky současníka Gustava Meyrinka, básníka fantastické grotesky. Postavy jeho příběhů jsou jedinou skutečností v nedefinovatelnosti a nevědomí lidského bytí vystaveného šílenství, sugesci a hrůze v obnažené realitě syrového života.
cizojazyčná
Ukázky

Pavouk

49 Kč
39 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 23 položek
1 2 > >>