Nejprodávanější audioknihy ke stažení - únor 2022
sci-fi

Válka světů - 20%
(1x)
Slavný sci-fi román, známý také z moderního filmového zpracování S. Spielberga. Obyvatelé Země netuší, že deset krátkých vzdálených záblesků kdesi na planetce Mars znamená dosud největší ohrožení lidstva v jeho dějinách...
sci-fi
Ukázky

Válka světů

349 Kč
279 Kč
Vzpomínka zvaná říše - 20%
(1x)
Fascinující space opera z diplomatických kruhů daleké galaxie.
sci-fi
Ukázky

Vzpomínka zvaná říše

429 Kč
343 Kč
Planeta opic - 20%
Soror je latinsky „sestra“. Bude ale na této sesterské planetě vše tak, jak jsme „civilizovaně“ zvyklí? Výprava pozemšťanů k obydlené oběžnici v souhvězdí Orion, kterou líčí zápisky francouzského novináře Ulyxe Mérouxe vložené do láhve plovoucí vesmírem, se zprvu jeví jako spočinutí v ráji.
sci-fi
Ukázky

Planeta opic

299 Kč
239 Kč
Mycelium IV: Vidění - 20%
(2x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
sci-fi
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

339 Kč
271 Kč
RUR - 20%
Utopické RUR (Rossum’s Universal Robots, Rossumovi univerzální Roboti) je v pořadí třetí drama Karla Čapka, časově mu předcházely komedie Lásky hra osudná a Loupežník.
sci-fi
Ukázky

RUR

229 Kč
183 Kč
Krakatit
Vedle hlavní dějové linky jednoho z nejznámějších Čapkových románů, která se věnuje třaskavému vynálezu inženýra Prokopa (pojmenovanému podle sopky Krakatoa), je tu i Prokopův milostný příběh.
sci-fi
Ukázky

Krakatit

127 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
sci-fi
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2