Nejprodávanější Kniha - únor 2022
zdravá výživa

Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete - 11%
Výživa člověka se stala jedním z nejkontroverznějších témat poslední doby. Díky internetu a sociálním sítím, kde má možnost sdílet kdokoliv cokoliv, a to hned, se výživové mýty šíří rychlostí blesku.
zdravá výživa

Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete

404 Kč
359 Kč
Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale - 11%
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Zelenina a luštěniny.
zdravá výživa

Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale

323 Kč
287 Kč
Proč diety nefungují - 43%
(1x)
Diety nefungují a ani fungovat nemohou, takzvaná epidemie obezity je mediální strašák, a diskriminace tlouštíků je pro jejich zdraví nebezpečnější než sama obezita. Zároveň boří mýtus o úloze pevné vůle při udržování zdravé hmotnosti.
zdravá výživa
Ukázky

Proč diety nefungují

198 Kč
112 Kč
Superpotraviny
Odhalte taje superpotravin společně s nutriční specialistkou, objevte jejich blahodárné účinky a zjistěte, jak je vhodně zařadit do svého každodenního jídelníčku.
zdravá výživa

Superpotraviny

89 Kč
Zdravě kdykoliv a kdekoliv - 11%
Tato kniha vám ukáže, že jíst správně, vyváženě a současně chutně se dá opravdu kdykoliv.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravě kdykoliv a kdekoliv

314 Kč
279 Kč
Jak nedietovat - 11%
Každý měsíc se někde objeví zázrak slibující dieta nebo nový trend v hubnutí, ale počet lidí trpících nadváhou i tak stále roste.
zdravá výživa

Jak nedietovat

629 Kč
559 Kč
Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně - 11%
485 receptů pro diabetiky a pro všechny ty, kteří se chtějí stravovat zdravě, ale chutně. Výpočtové pravítko nutričních hodnot. Zpracovává přehledným způsobem nejnovější zásady stravování pro diabetiky, ale především pro všechny ...
zdravá výživa

Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně

359 Kč
319 Kč
Kalorické Tabulky - 11%
Aplikaci Kalorické Tabulky pravidelně používá více než milion lidí všech věkových skupin k tomu, aby zhubli, přibrali nebo „jen“ dodali svému tělu chybějící živiny. Nyní z virtuálního prostoru dostávají i do světa ryze fyzického.
zdravá výživa
Ukázky

Kalorické Tabulky

448 Kč
398 Kč
Mámy hubnou s námi - 11%
Přelomová kniha o shazování váhy od oblíbené autorky „hubnoucích“ bestsellerů a známého sportovce a medailisty z mistrovství Evropy a světa. Publikace obsahuje 90 originálních receptů a 45 jednoduchých cviků.
zdravá výživa
Ukázky

Mámy hubnou s námi

179 Kč
159 Kč
Jíme zdravě po celý rok:  Jaro,  Léto,  Podzim,  Zima - 11%
Po třech kuchařských bestsellerech Jíme zdravě jsme se rozhodli vrátit k úplným základům a začali čerpat inspiraci z ryze českých surovin, které jsou typické pro každé roční období a nemusí k nám putovat přes půlku zeměkoule.
zdravá výživa

Jíme zdravě po celý rok: Jaro, Léto, Podzim, Zima

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>