Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
pohádky a legendy

Stromové pohádky - 20%
K oblíbené knize s voňavým názvem Bylinkové pohádky se do knihovniček dětských pokojíků uvelebují tentokráte pohádky stromové. Vstupte do světa, kde stromy ožívají, mají kouzelnou moc nebo pomáhají. Nechte na sebe dýchnout kouzlo příběhů, v nichž vystupují princové, královny, skřítkové i víly.
pohádky a legendy
Ukázky

Stromové pohádky

189 Kč
151 Kč
A pak se to stalo! - 20%
(3x)

Deset pohádek o maličkostech, z kterých si děti nic nedělají a dospělí z nich šílí.

pohádky a legendy
Ukázky

A pak se to stalo!

179 Kč
143 Kč
České pohádky pro malé děti - Tschechische Märchen für kleine Kinder - 20%
V knize najdete nejznámější české pohádky ve dvou jazykových verzích, v češtině a v němčině. Bohatě ilustrované příběhy jsou převyprávěny dnešním jazykem, ale pořád mají v sobě kouzlo a důvtip klasických pohádek, které nás doprovází od dětství.
pohádky a legendy
Ukázky

České pohádky pro malé děti - Tschechische Märchen für kleine Kinder

279 Kč
223 Kč
Dobrodružství králíčka Petra - 20%

Světová klasika, která nestárne! Veselá dobrodružství králíčků Petra, Benjamina, Ocáska, Hoplinky, Pírka či lišáka pana Toda a jezevce Tomyho Broka pobaví všechny malé čtenáře. Příběhy Beatrix Potterové se proslavily po celém světě a ani po víc než sto letech od svého prvního vydání neztratily nic ze svého půvabu a popularity.

pohádky a legendy
Ukázky

Dobrodružství králíčka Petra

189 Kč
151 Kč
Gerda: Příběh moře a odvahy - 20%
(1x)

Gerda s bratrem Larsem vyplouvají hledat ztracenou píseň své maminky Od doby, co se Gerda znovu shledala se svým ztraceným bratrem Larsem, zpívají si společně uspávanku, kterou je jako malá velrybátka naučila maminka.

pohádky a legendy
Ukázky

Gerda: Příběh moře a odvahy

209 Kč
167 Kč
Kouzelná zahrada - 20%
Jednoho dne zmizí z oblohy hvězdy a voda přestane zpívat, Země je v ohrožení a potřebuje pomoc. Zdá se, že jedinou nadějí je malá elfka a její zářivé tajemství.
pohádky a legendy
Ukázky

Kouzelná zahrada

153 Kč
122 Kč
Kovy - iPohádka - 20%
(2x)
Děti i dospělí, odložte mobily a ponořte se do první české (možná i světové) internetové pohádky. Ideální bude, když si ji přečtete v papírové knížce, protože jsou tam krásné ilustrace, které celému příběhu dodávají tu nejpohádkovější atmosféru. Kovy umí nejen točit videa a tančit, ale také psát pohádky!
pohádky a legendy
Ukázky

Kovy - iPohádka

249 Kč
199 Kč
Bajky z farmy zvířat - 20%
Byla jednou jedna farma, která patřila farmáři Metodějovi a jeho rodině. Na dvorku se popelila slepice Zora, v zahradě skotačila koza Melánie s oslíkem Matějem a celou farmu hlídal pes Ferda.
pohádky a legendy
Ukázky

Bajky z farmy zvířat

237 Kč
190 Kč
Kočičí pohádky - 20%
(1x)
Máte rádi moderní pohádky? Máte rádi kočky? Vítejte v Kočičích pohádkách! Poznejte nejslavnější kocouří kapelu, zjistěte, proč na jaře rozkvétají kočičky, a seznamte se s kočkou jménem Kalamita.
pohádky a legendy
Ukázky

Kočičí pohádky

237 Kč
190 Kč
Pohádky z obýváku, lesa i ze zahrádky - 20%
(1x)
Pohádky oživují věci v bytě, nejen nábytek, ale i bačkory, boty, nádobí apod., jednak popisují život v lese, hlavně houby, lesní zvířata, nebo ukazují dětem život zvířat a rostlin na zahradě a na louce.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky z obýváku, lesa i ze zahrádky

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>