Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
pohádky a legendy

Pohádky Boženy Němcové - 20%
Klasické pohádky Boženy Němcové doplněné dětskými ilustracemi. Kniha obsahuje celkem 14 pohádek a 20 původních ilustrací.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky Boženy Němcové

69 Kč
55 Kč
Psí pohádky - 20%
Pohádky a psi mají jedno společné, jsou to věrní přátelé lidí a dělají jim radost.
pohádky a legendy
Ukázky

Psí pohádky

237 Kč
190 Kč
Záchranářské pohádky - 20%
Dvacet vtipných pohádkových příběhů má jednoznačné hrdiny – hasiče, lékaře a policisty. Kromě nich se ale můžete těšit také na víly, vodníky, skřítky, princezny a další obvyklé pohádkové postavy.
pohádky a legendy
Ukázky

Záchranářské pohádky

254 Kč
203 Kč
Chechtavé pohádky - 20%
Pohádek není nikdy dost. A pohádek, u kterých se budete smát, chechtat nebo za břicho popadat, je jako šafránu. Jestli si chcete vesele okořenit život, sáhněte po Chechtavých pohádkách Zuzany Pospíšilové.
pohádky a legendy
Ukázky

Chechtavé pohádky

271 Kč
217 Kč
Policejní pohádky - 20%
Víte, že není zločinec jako zločinec? Páchat škodu může kdekdo, například čert nebo pirát, známé firmy, řeknete si. Policejní pohádky však dokládají, že na cestu zločinu se mohou vydat i zdánlivě bezúhonné bytosti.
pohádky a legendy
Ukázky

Policejní pohádky

271 Kč
217 Kč
Veršované pohádky - 20%
Publikace nabízí 14 zveršovaných pohádek ze Špalíčku pohádek od Františka Hrubína z roku 1968 a je určena pro děti předškolního a mladšího školního věku.
pohádky a legendy
Ukázky

Veršované pohádky

99 Kč
79 Kč
Chytré pohádky z městské zahrádky - 20%
Zvědavý pavouček, chytrá myška, nenechavá moucha a spousta dalších zvířátek, které žijí s lidmi ve městech a na zahrádkách, pozorují lidské hemžení. Jsou dobří pozorovatelé, ale mohou se od nás, od lidí, skutečně něčemu přiučit?
pohádky a legendy
Ukázky

Chytré pohádky z městské zahrádky

169 Kč
135 Kč
O chytrém Koblížkovi - 20%
Příběh o neposlušném, ale chytrém Koblížkovi patří k nejoblíbenějším pohádkám vůbec. Děti především dobře pobaví, navíc se díky situacím, v nichž se tento hrdina ocitá, seznámí s různými charakterovými vlastnostmi, a to jak dobrými, tak špatnými.
pohádky a legendy

O chytrém Koblížkovi

144 Kč
115 Kč
Povídání o pejskovi a kočičce - 20%
(2x)
S nesmrtelnou dvojicí pejska a kočičky si budeme vyprávět, jak myli podlahu, jak si pejsek roztrhl kaťata, jak dělali k svátku dort, jak našli panenku, která tence plakala a další oblíbené pohádky.
pohádky a legendy
Ukázky

Povídání o pejskovi a kočičce

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 29 položek
<< < 1 2 3